Ηλίας Γκρέκος “Δε με ρίχνεις” (Single)

0
SHARE

Μετά τις επιτυχίες του “Καρδιά ανίκητη¨ και τη διασκευή ¨Λόγια κλειδωμένα¨, ο Ηλίας Γκρέκος επιστρέφει με ένα ακόμα λαϊκό τραγούδι με τίτλο ¨Δε με ρίχνεις¨.

Μέσω των στίχων της Μαρίας Δούρου ο τραγουδιστής βρίσκει τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσει την ερωτική απογοήτευση και να υπογραμμίσει τη δύναμη που χρειάζεται κάποιος για να ξεπεράσει την προδοσία.  Σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική και ενορχήστρωση του Σάκη Φράγκου, το νέο αυτό single αναμένεται να κερδίσει τις καρδίες των φίλων του ελληνικού τραγουδιού.


Λίγα λόγια για τον Ηλία Γκρέκο

Ο Ηλίας Γκρέκος γεννήθηκε στα Πατήσια και έχει καταγωγή από την Θεσσαλία.

Από πολύ μικρός, μεγαλωμένος με ακούσματα από τους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές Διονυσίου, Πάριο, Καζαντζίδη, Αγγελόπουλο, Μητροπάνο, Γαβαλά, Νταλάρα αλλά και με ιδιαίτερη αγάπη στους πιο σημερινούς Ρέμο, Βέρτη, Τερζή και Γονίδη.

Έχει περάσει από μεγάλες πιστές όπως το Romeo, η Νεραΐδα, το Papagayo, Γοργόνες & Μάγκες και με συνεργασίες με τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Γιώργο Τσαλίκη. Για τον Ηλία Γκρέκο το τραγούδι είναι τρόπος ζωής, είναι η απόλυτη έκφραση των συναισθημάτων και η διασκέδαση του κοινού μια πολύ μεγάλη ευθύνη!