Ελλάδα: Αποκλειστικό – Με την Καλομοίρα στο Τελ Αβίβ; (Video)

0

Οι διεργασίες για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2019 είναι σε πλήρη εξέλιξη κι όλα δείχνουν πως η ΕΡΤ προσανατολίζεται σε μια επιτυχημένη Eurostar για την εκπροσώπησή της στο Τελ Αβίβ. Αυτή, λοιπόν, δεν είναι άλλη από την Καλομοίρα Σαράντη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OGAE Greece, η ερμηνεύτρια βρίσκεται στην Ελλάδα και, χθες (16/11), είχε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Φυσικά, η Καλομοίρα επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αλλά το κλίμα είναι εξαιρετικά θετικό. Άλλωστε, το όνομά της είχε πέσει και πέρσι στο τραπέζι των ιθυνόντων της ΕΡΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την πρώτη της συμμετοχή στον διαγωνισμό. Η ίδια, μάλιστα, είχε δηλώσει στο περιοδικό «People»:

«Κάποτε έλεγα πως ίσως και να το έκανα, αλλά αφού δεν πήγα φέτος, δεν νομίζω. Φέτος ήταν η επέτειος των δέκα χρόνων από τη συμμετοχή μου στη Eurovision και ήμασταν σε κάποιες αρχικές συζητήσεις για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δεν προχώρησε».

Εντούτοις, η Καλομοίρα -που παραμένει αγαπητή τόσο στο ελληνικό κοινό όσο και μεταξύ των Eurofans- είναι πιο κοντά από ποτέ στο μεγάλο come back. Ίσως, αν όλα ευοδωθούν κι επέλθει οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, τότε -στο Τελ Αβίβ– να βρει τον… «μυστικό συνδυασμό» των Ευρωπαίων και να φτάσει ακόμα ψηλότερα από την 3η θέση που είχε κατακτήσει, το 2008, στο Βελιγράδι.

Πάντως, η Καλομοίρα σε χθεσινή (16/11) τηλεοπτική συνέντευξή της στην εκπομπή «Για την παρέα…» ανέφερε πως θα επισκεφθεί εκ νέου τη χώρα μας τον Ιανουάριο, περίοδος που -είθισται- να υπάρχουν εξελίξεις και ανακοινώσεις από την ΕΡΤ για την εκπροσώπησή της στη Eurovision.

Πηγή: OGAE Greece