Βασίλης Γεωργακάκος “Της νύχτας τα παιδιά” | Single Premiere

0

Ο Βασίλης Γεωργακάκος μας συστήθηκε μέσα απ το “Ελλάδα έχεις ταλέντο“, με υπέροχες εμφανίσεις και διθυραμβικά σχόλια από τους κριτές, συγκρίνοντας τον με τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τα δυο τραγούδια που ερμήνευσε στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο“, σε δικούς του στίχους και μουσική, με τίτλους “Της Νύχτας τα παιδιά” και “Το τραγούδι της Ζωής μου“.

Μπουζούκι παίζει ο ίδιος, “κόντρα στο ρεύμα”, που θέλει τραγούδια χωρίς μπουζούκια, θυμίζοντας μας κάτι από παλιό καλό λαϊκό τραγούδι. Είναι πτυχιούχος του ειδικού πτυχίου Αρμονίας της Μουσικής Σχολής-Ωδείου της Σπάρτης “Τυρταίος Τέρπανδρος” με βαθμό Άριστα «9», και σήμερα διδάσκει μπουζούκι στο «Μουσικό Γυμνάσιο» Σπάρτης σε νέα παιδιά, κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα!!!

Εκτός από τις μουσικές γνώσεις ο Βασίλης Γεωργακάκος είναι πτυχιούχος ΑΕΙ του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

Η θέλησή του όμως για μόρφωση και πρόοδο τον οδήγησε και στην απόκτηση του πτυχίου Braille, που πρόκειται για Πιστοποίηση συστήματος γραφής και ανάγνωσης Τυφλών Braille από την ΚΕΑΤ.

Στις γνώσεις του συγκαταλέγονται επίσης η καλή γνώση αγγλικών, υπολογιστών, και η αποφοίτησή του από ναυαγοσωστική σχολή, πρώτων βοηθειών. Κατοικεί στο Μαυροβούνι Γυθείου Λακωνίας (όπου και μεγάλωσε), και εμφανίζετε σε τοπικές εκδηλώσεις και κέντρα διασκέδασης.

Κυκλοφορεί από τη Next Records