Απόστολος Γουγουλάκης: Σύντομο βιογραφικό

1

O Aπόστολος Γουγουλάκης γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας αλλά μετά τον <έφαγαν> οι δρόμοι. Στα έξι του ξεκινάει τη χορωδία.   Αυτό κρατάει 4 χρόνια γιατί πιστεύει,  λανθασμένα, ότι η χορωδία δεν τον βοηθά να ανδρωθεί.  Ξεκινάει μαθήματα στην κλασική κιθάρα και στην θεωρία της μουσικής.

Στα δεκαέξι του συνειδητοποεί ότι η κλασική μουσική δεν έχει πέραση στα κορίτσια οπότε συνεχίζει τις σπουδές του στην ηλεκτρική κιθάρα λαμβάνοντας συγχρόνως μέρος σε συναυλίες με διάφορα τοπικά γκρούπ.  Αποφασίζει να κάνει κάτι cool και ένα χρόνο μετά πέρνει μέρος σε διαγωνισμό του Ωδείου του Βόλου και διακρίνεται με τιμές στην μοντέρνα τζάζ.  Στην ουσία δεν καταλάβαινε σχεδόν τίποτα απο τζαζ.

Το 2004 ξεκινά τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Πάτρα,  προσπαθώντας να βρει τον ήχο του.   Όνειρό του να καταφέρει να τελειώσει,όνειρο που γίνεται πραγματικότητα μετά απο χρόνια!   Στο διάστημα συτό συνεργάζεται με πολλούς μουσικούς,  χτίζουν,  γκρεμίζουν μαγαζιά.

Το 2006 συμμετέχει σε δυο μουσικά φεστιβάλ για τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και τον στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο.   Οι γνωστοί συνθέτες συμμετέχουν στο φεστιβάλ.

Το 2007 καρναβαλίζεται-γελοιοποιείται και τραγουδά σε θεσμό αφιερωμένο στο καρναβάλι της Πάτρας.

Το 2009 τραγουδά με το ελληνικό συγκρότημα Υγρό Πύρ στην Τεχνόπολη στην Αθήνα με στόχο να κατακτηθεί η πρωτεύουσα.

Το καλοκαίρι του 2010,ο Απόστολος Γουγουλάκης και η μπάντα του, διαγωνίζονται στο παγκόσμιο φεστιβάλ BIM της Πολωνίας κερδίζοντας το τέταρτο χρηματικό έπαθλο με προσωπικές συνθέσεις.  Οι συνθέσεις πηγάζουν από προσωπικές τραυματικές και τρομαχτικές στιγμές της ζωής του ποτισμένες με γερές δόσεις groovας .

Το καλοκαίρι του 2011 ο Απόστολος Γουγουλάκης & The kg συμμετέχουν σε φεστιβάλ με τον Πουλικάκο, τους Απροσάρμοστους, τον Λάκη Παπαδόπουλο και το Γιάννη Γιοκαρίνη.   Ανοίγει τη Joanna Drigo.

Το διάστημα 2012-2013 συνεχίζει τις συνεργασίες και τα live σε διάφορα μέρη τις Ελλάδας.  Ωριμάζει και αναθεωρεί τις απόψεις του για τις χορωδίες συμμετέχοντας στη χορωδία και στη φιλαρμονική των Φερών, παράρτημα της Αλεξανδρούπολης,  σπουδάζει πιάνο και κυκλοφορεί το πρώτο single “Δήθεν” σε funky vibes από τον επερχόμενο δίσκο που ετοιμάζει.  Θα τον πετύχετε σε κάποια πόλη ή σε κάποιο νησί!  Το που βρίσκεται δεν το γνωρίζει ακόμα,  ούτε ο ίδιος…

   Είναι όσο σοβαρός όσο ακούγεται και η βιογραφία του…

Περισσότερα στο:

Youtube,    Facebook