Ζωή Παπαδοπούλου “Γιατί” | Video Premiere

0
SHARE

Η Ζωή Παπαδοπούλου μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Γιατί»!

Πρόκειται για ένα λαϊκό τραγούδι που μιλάει απευθείας στην ψυχή και ζωντανεύει το πηγαίο αίσθημα! Τραγούδι σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Μαίρης Περγάμαλη.

«Γιατί σε ζητώ γιατί δεν μπορώ
Γιατί μετά απ’ όσα έκανες θέλω να σε δω
Γιατί είμαι εδώ γιατί προσπαθώ
Γιατί στη φωτιά να καίγομαι και να σ αγαπώ.»

«Από την πρώτη στιγμή που τραγούδησα σαν demo αυτό το τραγούδι, το αγάπησα πολύ, αποτυπώθηκε μέσα μου αμέσως η μουσική του Κυριάκου, που έχει πάντα ζεστασιά και οικειότητα.. Και ένα «Γιατί», που έχουμε πει από μέσα μας η πιο φωναχτά όταν μια σχέση τελειώνει ,και που ενώ ξέρουμε ότι δεν θα επιστρέψει, επιμένουμε να θέλουμε να καλέσουμε τον ίδιο αριθμό στο τηλέφωνο, επιμένουμε να πληγωνόμαστε από την αρχή ξανά.. Και να ξορκίζουμε τον πόνο με ένα ζεϊμπέκικο, έναν χορό υπερήφανο και αληθινό.
Και πάλι απ’ την αρχή ξανά..»

Ότι τραγουδιστή έχεις δίπλα σου θα του ράψεις και το ανάλογο κουστούμι…Ετσι και εγώ είχα δίπλα μου αυτή την καταπληκτική φωνή και χροιά της Ζωής Παπαδόπουλου και έγραψα αυτό το λαϊκό ζεϊμπέκικο σε στίχους της Μαίρης Περγάμαλη.Την ευχαριστώ για αυτή την συνεργασία και εύχομαι να έχουμε και συνέχεια γιατί υπάρχουν πολλά όμορφα λαϊκά τραγούδια και όχι μόνο.Καλή ακρόαση και υγεία σε όλους.

Κυριάκος Παπαδόπουλος