Βερτζί Μαβί “Δίχως αυγή” | Single

0
SHARE
Βερτζί Μαβί - Δίχως αυγή

Μετά την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Πριν απ’ τη μέρα», που έκανε αίσθηση και αποκόμισε πολύ θετικά σχόλια, οι Βερτζί Μαβί επιστρέφουν ανανεωμένοι με νέο single!

Το τραγούδι «Δίχως αυγή» είναι ένα ιδιαίτερα τρυφερό, λυρικό και συγκινητικό τραγούδι, με πλούσια ενορχήστρωση που ξεδιπλώνεται κλιμακωτά. Ένα σχόλιο πάνω στην ανθρώπινη εμπειρία μιας διαρκούς περιπέτειας και εξερεύνησης.

Με ανδρικά και γυναικεία φωνητικά, και αριστοτεχνικές εναλλαγές φυσικών και ηλεκτρικών οργάνων, το single «Δίχως αυγή» μας δίνει μια πρόγευση από το επερχόμενο album των Βερτζί Μαβί, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Οι Βερτζί Μαβί είναι ο Σταύρος, ο Γιώργος, η Ράνια, ο Δημήτρης, ο Χρήστος, η Ελένη, και ο Μανώλης. Τζουράς, ηλεκτρικές κιθάρες, τύμπανα, κλαρίνο, βιόλα, ανθρώπινες φωνές…

Οι Βερτζί Μαβί με λυρισμό και αμεσότητα δημιουργούν ένα παζλ πρωτότυπων μουσικών συνθέσεων, αντλώντας έμπνευση από την ανεξάντλητη πηγή της ανθρώπινης έκφρασης και δημιουργίας ανά τον κόσμο. Ένα μωσαϊκό ηχοχρωμάτων από όλο το φάσμα της ροκ μουσικής, του ελληνικού έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, της παράδοσης και της ευρύτερης ποπ κουλτούρας.

Κυκλοφορεί από την Final Touch