Βασίλης Σκούλας – Παντελής Θαλασσινός | Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στη Μονή Λαζαριστών

0

Μαζί τους Κ&Μ.Τσαχουρίδης

..και χωρίς τα φτερά δεν φοβάμαι..

Μια μοναδική μουσική συνάντηση των δύο μεγάλων τραγουδοποιών κι ερμηνευτών, μια ξεχωριστή σύμπραξη μέσα από τις φωνές και τα τραγούδια τους, που χαράσσουν τις εικόνες, τις μνήμες, τα συναισθήματα μας εδώ και πολλά χρόνια….

Τραγούδια με τόσο έντονα αρώματα Ελλάδας, εκεί που η Κρήτη συναντά το Αιγαίο και τα Επτάνησα, εκεί που οι Κυκλάδες σμίγουν με τη Μακεδονία και την Ήπειρο, εκεί που η Ρούμελη βρίσκει τη Σμύρνη….

Ο Βασίλης και ο Παντελής με την εμβληματική καλλιτεχνική τους ιδιοσυγκρασία, ο Θαλασσινός και ο Σκουλάς με τη συνέπεια και τη σταθερότητα, που διακρίνει τη διαρκή ενεργή τους παρουσία στο χώρο της ελληνικής μουσικής μα και στους αγώνες της ελληνικής κοινωνίας.

Παντελής Θαλασσινός – Βασίλης Σκουλάς: Μια συναυλιακή εμπειρία, που μας καλούν όλους κι όλες να τη μοιραστούμε, να τη βιώσουμε και να την τραγουδήσουμε μαζί τους, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στη Μονή Λαζαριστών.

Στην τελευταία μάλιστα συναυλία της σειράς αυτής για τη φετινή τους σύμπραξης, ο Βασίλης κι ο Παντελής, θα έχουν τη χαρά να υποδεχτούν επί σκηνής τους πολυαγαπητούς Κώστα και Ματθαίο Τσαχουρίδη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα χορέψουν τα χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων Κρητών «Τα Αγρίμια» και Χαλκιδικής.

Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21
Σταυρούπολη

Ώρα προσέλευσης: 20:30,
Ώρα εναρξης: 21:30
Τηλ: 2310589239. 6949950530

Προπώληση, Φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ: 13€
Ταμείο: 15

Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό