Τζένη Γεωργιάδη «Κράτησε με»: Δισκογραφικό comeback με δυναμική μπαλάντα με την υπογραφή Χρήστου Σαντικάι-Γρηγόρη Βαξαβανέλη

0
114

Με μία δυναμική μπαλάντα, και με σπουδαίες υπογραφές, επέστρεψε δισκογραφικά, η Τζένη Γεωργιάδη.

Σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, και την mid tempo ενορχήστρωση του Χρήστου Σαντικάι, το «Κράτησε με», σε συνεπαίρνει με την μελωδία του, τα λόγια του, αλλά και την ερμηνεία της Τζένης Γεωργιάδη!

Ένα τραγούδι, που εξαρχής έδειξε τη δυναμική του, αφού μέρες πριν την κυκλοφορία του, από την Cobalt Music, κατάφερε να γίνει viral, στο Tik Tok, όταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επέλεξαν να το αφιερώσουν ο ένας στον άλλον, λίγο πριν την αναχώρησή τους για το Survivor!

Μετρώντας σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, με τραγούδια από τον Στέφανο Κορκολή, την Ρεβέκκα Ρούση, τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον Βασίλη Δήμα, μέσα από το «Κράτησε με», η Τζένη Γεωργιάδη, ξεδιπλώνει για μία ακόμη φορά, το ξεχωριστό, μουσικό ταπεραμέντο της.

Το «Κράτησε με», συνοδεύεται από ένα ρομαντικό βιντεοκλίπ, μία mini – κινηματογραφική ιστορία αγάπης, «Α film about true love», με την υπογραφή του Steven Airth και της art director, Σπυριδούλας Κάμπου, και πρωταγωνιστές, την Φαίδρα Μπάρμπα, και τον Νικόλα Μπάρκουλη. Ο ρυθμός απογειώνεται, από τον χορογράφο-ηθοποιό Κωνσταντίνο Μενούνο και την ντάμα του, Βάσια Μαντζάνα!

Το «Κράτησέ με», από την Τζένη Γεωργιάδη, κυκλοφορεί από την Cobalt Music!