Tony G “Crash” | Νέο Album

  0
  SHARE

  Ο Tony G μας παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο album του που έχει τίτλο Crash και κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από την Upfilter Records.

  Με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Tony G έχει αφήσει όλα αυτά τα χρόνια το ξεχωριστό του μουσικό αποτύπωμα στην τοπική ηλεκτρονική σκηνή και όχι μόνο, με την ενασχόληση του ως παραγωγός, Dj, αλλά και ως καθοδηγητής νέων καλλιτεχνών.

  Το Crash είναι ένα ιδιαίτερο project που αποτελείται από 7 tracks. Απαιτεί μια ολοκληρωμένη ακρόαση, μιας και η ροή της σύνθεσης και της παραγωγής θα οδηγήσει τον ακροατή σε ένα μοναδικό ηλεκτρονικό ταξίδι! Όπως ξέρουμε η μουσική δεν έχει ταμπέλες, παρ’ όλα αυτά θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο album ως techno και τα κύρια χαρακτηριστικά που θα συναντήσουμε στην παραγωγή του είναι ο ουσιώδης πειραματισμός, η γλυκιά ”μονοτονία”, τα δυναμικά bass lines και τα εντυπωσιακά drops περιτυλιγμένα από ένα underground άρωμα. Το δυναμικό σε ακουστική αυτό album που σε πλημμυρίζει με εικόνες ήρθε για να μείνει στην ηλεκτρονική σκηνή.

  Enjoy it!

  Ακούστε το album Crash μέσα από το SoundCloud της Upfilter Records.

  Λίγα λόγια για τον Tony G

  Λέγεται ότι είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και ότι πιο αντιπροσωπευτικό υπάρχει στο ηλεκτρονικό underground κίνημα της χώρας του. Από πολύ μικρή ηλικία επηρεάστηκε από ηλεκτρονικές μπάντες με ιδιαίτερο ήχο. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Αντώνης Γκαϊτατζής (aka Tony G) γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, προσπαθεί να προάγει πολιτισμό, αλλά και διασκέδαση μέσα από καινοτόμες ιδέες στη μουσική βιομηχανία.

  Σε μεγάλες ιδέες όπως dj schools, room studios, dj contests, radio shows, booking agency, festivals και διάφορα άλλα είναι παρών, έχοντας την ιδιοκτησία-συνιδιοκτησία αυτών, δίνοντας το δικό του στίγμα και την δική του αισθητική. Οι περίεργες μουσικές παραγωγές του στεγάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες και τα dj sets του σε μεγάλα gigs. Σπουδαίες οι συνεργασίες στην δισκογραφία του και πολύ μεγάλα τα ονόματα του παγκόσμιου στερεώματος με τα οποία παρευρέθηκε παίζοντας μουσική.

  Τέλος, η δισκογραφία του, είναι ιδιαίτερης ακουστικής, λόγω των μεγάλων μπασογραμμών και της μονοτονίας που την διακρίνει. Σκοπός του είναι να παραμένει μουσικά ενεργός με φρέσκες μουσικές επιλογές και παραγωγές. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το live act του, ονομαζόμενο seek project live, γεμάτο από αναλογικό και μη εξοπλισμό.

  Δύσκολο πράγμα να χαρακτηριστείς καλλιτέχνης … Αυτός, λένε, τα κατάφερε!

  Το “Crash” από τον Tony G κυκλοφορεί από την Upfilter Records και είναι διαθέσιμο σε όλα τα Digital Records Stores!