Σπύρος Καλογήρου “Λίγο ακόμα” | Video

0

Ο Σπύρος Καλογήρου ανανεώνεται δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που έχει τον τίτλο “Λίγο ακόμα”.

Ο Σπύρος διανύει την καλύτερη δημιουργική περίοδο και επιστρέφει ανανεωμένος αλλά και πιο ώριμος από ποτέ, έτοιμος να μας ”ξεσηκώσει” με τη νέα του επιτυχία σε στίχους του ίδιου, ξεδιπλώνοντας για μια ακόμα φορά το πολύπλευρο ταλέντο του στην μουσική ανεβάζοντας όλο και πιο ψηλά τον πήχη.

Επέστρεψε για να κερδίσει τις εντυπώσεις όπως πολύ καλά ξέρει!  Το νέο του τραγούδι τον κάνει να ξεχωρίζει στο είδος που τόσο αγαπά, αφού ξέρει να ερμηνεύει κάθε φορά από καρδιάς και με πολύ δυναμισμό τέτοιες μπαλάντες που μένουν διαχρονικά γραμμένες μέσα στην ψυχή μας!

Μια ερωτική μπαλάντα, μοναξιάς και ταυτόχρονα αναζήτησης όλων εκείνων των στιγμών που ο καθένας έχει χαραγμένες μέσα στο μυαλό του. Η φωνή του είναι μοναδική, διαχρονική και μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά, με το ιδιαίτερο χρώμα της.

Συνοδοιπόρος στην νέα του μουσική πρόταση ένας από τους πιο σπουδαίους μουσικούς της νέας γενιάς, ο Γιάννης Θάνος επιμελήθηκε την mουσική την mίξη και το mάστερινγκ αλλά και την ενορχήστρωση σε ένα από τα πιο σύγχρονα Studio στην Αθήνα.


Κυκλοφορεί από την Music Liberty