Σαράντης Κρεμιζάκης: Με μουσικό παραγωγό του Netflix το νέο τραγούδι του. Δείτε το βίντεο κλιπ.

0
SHARE

Ο Σαράντης Κρεμιζάκης επέστρεψε με καλοκαιρινές διαθέσεις και συνεργάζεται αυτή τη φορά με έναν κορυφαίο μουσικό παραγωγό του Netflix καθώς και με άλλους τρεις δημοφιλής τραγουδιστές που ενώνουν τις φωνές τους τραγουδώντας “I don’t care“.

Το ποιος είναι αυτός ο διάσημος μουσικός παραγωγός που θέλησε να συνεργαστεί μαζί με τον Έλληνα καλλιτέχνη παραμένει incognito καθώς λόγω συμβολαίου στην συνδρομητική πλατφόρμα δεν του επιτρέπει για άλλες συνεργασίες καθώς είναι ακόμα ενεργός σε πολύ γνωστή Αμερικάνικη σειρά αλλά μας συστήνεται με το ψευδώνυμο CisumMai.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Netflix είναι μια συνδρομητική πλατφόρμα που σου παρέχει Κινηματογραφικές ταινίες, σειρές, cartoon και ντοκιμαντέρ. Ο Σαράντης κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί του και να συνεργαστεί με τον μουσικό παραγωγό κατά την περίοδο της καραντίνας, αφού όταν τα γυρίσματα στην Αμερική “πάγωσαν” αυτό ευνόησε τον Έλληνα καλλιτέχνη για μια διαδικτυακή συνομιλία που έστειλε κι έτσι στάθηκε τυχερός γι’ αυτή την συνεργεία .

Έπειτα από μέρες συνομιλιών κατέληξαν σε τρία κομμάτια κυκλοφορίας. Το πρώτο κομμάτι με τίτλο “I don’t care” κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Wide Music Records κι έχει αρχίσει να σκαρφαλώνει στα ραδιοφωνικά charts. Δείτε το βίντεο κλιπ μαζί με τους xxKevin, Edward McMann & Mylandr.