Πάνος Βλάχος «Ένα τυχαίο γεγονός» | Single

0
Ena tixaio gegonos

Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος παρουσιάζει τον προπομπό του ψηφιακού album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group και θα περιέχει όλα τα τραγούδια που ακούγονται επί σκηνής στην παράσταση του Γιάννη Κακλέα «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού».

Πρωτότυπη μουσική για την παράσταση έχει συνθέσει ο Βάιος Πράπας ο οποίος παρουσιάζεται και στη θεατρική σκηνή, ενώ τους στίχους των τραγουδιών έχει γράψει ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος επίσης ερμηνεύει μαζί με τον υπόλοιπο θίασο.

Στο τραγούδι «Ένα τυχαίο γεγονός» τη μουσική υπογράφει ο Πάνος Βλάχος, ενώ τους στίχους μοιράζεται με την ηθοποιό Φωτεινή Αθερίδου.

To τραγούδι εξυπηρετεί πρωταρχικά τις ανάγκες της παράστασης αλλά κάλλιστα μπορεί να σταθεί και μόνο του, με στοιχεία το πικρό του χιούμορ τη διαχρονικότητα της θεματικής του και τη δυναμική ερμηνεία του Πάνου Βλάχου που ενισχύει καταλυτικά η συμμετοχή ως χορωδία του θίασου της παράστασης.

Το τραγούδι «Ένα τυχαίο γεγονός» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.