Orfeas Live | Πρόγραμμα Ιανουαρίου 2020

0
SHARE

Orfeas Live
Cafe Bar Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, Κυψέλη
Τηλέφωνο για κρατήσεις 2108668544 6939-187511

Γιάννος Χάλαρης – Αυτά είναι του «Σατανά» Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Ο Γιάννος Χάλαρης ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη της μαγείας στην ηλικία των 14 ετών. Δεκαεπτά ετών φοιτά δίπλα στον Michael Vincent, έναν από τους σπουδαιότερους μάγους της εποχής μας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό με εισηγητές μάγους παγκοσμίου φήμης. Μερικοί από αυτούς είναι ο Darwin Ortiz, Michael Vincent και ο Christian Engblom . Στα μαγικά εφέ που παρουσιάζει χρησιμοποιεί την τέχνη της υποκριτικής, «καθώς ο μάγος είναι ένας ηθοποιός που υποδύεται το ρόλο του μάγου».

Το μεγάλο πάθος του Γιάννου είναι η τράπουλα, μέσω της οποίας αφηγείται ιστορίες που ιντριγκάρουν και παρασύρουν το κοινό του σε μαγικά ταξίδια. Ο διαδραστικός χαρακτήρας της παρουσίασής του σε συνδυασμό με το διακριτικό χιούμορ του ενθουσιάζουν τους θεατές και τους παροτρύνουν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης, βιώνοντας πρωτόγνωρα και συναρπαστικά συναισθήματα.
· 2009 Πρώτο βραβείο στο πανελλαδικό φεστιβάλ μαγείας
«Αριστοκράτεια» στην κατηγορία μαγεία εξ επαφής
· 2011 Πρώτο βραβείο στο βαλκανικό φεστιβάλ μαγείας στην
κατηγορία μαγεία εξ επαφής
· 2015 Τρίτο βραβείο στο παγκόσμιο φεστιβάλ μαγείας στο Πεκίνο
της Κίνας στην κατηγορία μαγεία εξ επαφής.

Το 2018 έλαβε μέρος στην εκπομπή ‘Ελλάδα Έχεις Ταλέντο’ και κατάφερε να φτάσει μέχρι και την φάση των Ημιτελικών αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές!

Κυριακή 19 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος 5 ευρώ

Martha Moreleon κai Μάριος Στρόφαλης live στον Ορφέα – Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

H πολυταξιδεμένη Mεξικάνα ερμηνεύτρια συναντά ξανά τον δημιουργό του φεστιβάλ «μικρό Παρίσι των Αθηνών», συνθέτη soundtrack και πιανίστα σε ένα μουσικό ταξίδι.

Τραγούδια που είναι μέρος της ψυχής των Λατίνων που δεν έπαψαν να ακούγονται ποτέ σε λαϊκά καφενεία της Λατινικής Αμερικής και η σχέση τους με τα αντίστοιχα δικά μας, τους δικούς μας παλιούς καφενέδες. Τραγούδια της επιβίωσης αλλά και του αέναου ρομαντισμού υποδηλώνουν τα κοινά σημεία στις κουλτούρες των απομακρυσμένων λαών.

Τα καφενεία κι εδώ κι εκεί με τις μουσικές και τα τραγούδια που αγαπάμε θα είναι πάντα οάσεις μέσα στην σκληρή και άχαρη καθημερινότητα. Πόσο μάλλον αν η μουσική είναι ζωντανή, όπως συνέβαινε τα παλιά τα χρόνια!

Επιμέλεια προγράμματος Μαρία Σταύρακα

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
Έναρξη 22:30
Είσοδος για το live 5€

«Αραχώβης 41» στον Ορφέα – Παρασκευή 31 Ιανουαρίου

Η πλατεία Εξαρχείων, τους άκουσε, τους τραγούδησε, τους φιλοξένησε, τους αγάπησε και τους θυμάται κάθε μέρα.

Και οι τρεις αγωνιστές μέσα από τους στίχους και τη μουσική τους, δίδαξαν ήθος, πολιτική αξιοπρέπεια και πάλεψαν για το δίκιο, την αγάπη και την ελευθερία.

Οι τρεις τους μίλησαν πολλές φορές για το ίδιο θέμα, κοίταξαν προς τη ίδια κατεύθυνση και είχαν τον ίδιο στόχο αλλά το εξέφρασαν με διαφορετικά λόγια.
Ο πρώτος, κάτοικος του θρυλικού ισογείου της οδού Αραχώβης, πιο παράξενος μιλούσε πολλές φορές σατυρικά, ο δεύτερος μιλούσε συχνά μέσω της αδυναμίας του που τελικά τον σκότωσε, η τρίτη που μιλούσε ανοιχτά, αιχμηρά χωρίς να φοβάται κανέναν.
Αυτοί οι τρεις θα συναντηθούν και πάλι, σε μία καλοστημένη μουσικοποιητική παράσταση.

Ένα αφιέρωμα, για τους αγαπημένους της Πλατείας που τόσα χρόνια μετά, εμπνέουν τη νέα γενιά. Και όχι μόνο.
Νικόλας Άσιμος, Παύλος Σιδηρόπουλος, Κατερίνα Γώγου και πολιτικοποιημένη ποίηση

Αλίκη Ζωγράφου: Τραγούδι-απαγγελίες
Μανώλης Ρακιντζής: Ακουστική κιθάρα-τραγούδι
Παντελής Λεγάκης: Πιάνο

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος 5 ευρώ

Ανδρέας Πασπάτης – Stand Up Comedy Show  Πέμπτη 30 Ιανουαρίου

Ο Ανδρέας Πασπάτης, ένας κωμικός με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης του παράστασης (“Τσάι Party”), επανέρχεται δυναμικά με την ολοκαίνουργια solo stand up comedy παράστασή του με τίτλο “Διαβάστηκε”, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στον Ορφέα.

Στέλνετε και εσείς μηνύματα και η απάντηση που παίρνετε είναι ότι “διαβάστηκε”; Νιώθετε ότι μιλάτε μόνο εσείς και κανείς δεν θέλει να μιλάει σε εσάς; Μην απελπίζεστε! Ο Ανδρέας Πασπάτης, έρχεται στη σκηνή του Ορφέα, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, με 80 λεπτά καταιγιστικής κωμωδίας, μιλώντας για καθημερινά θέματα από στοιχήματα και σοσιαλ μιντια μέχρι τη λαϊκή, τους γιατρούς και πολλά άλλα, χωρίς αυτή τη φορά να χρειάζεται εσείς να απαντάτε.

Με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση, ο Ανδρέας Πασπάτης σχολιάζει και καυτηριάζει την πιο αστεία πλευρά της καθημερινότητάς σε μια παράσταση που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος 5 ευρώ