Tuesday, April 29, 2025
spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

O Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Αίγιο

[quote_box_right]Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πιστός στο ραντεβού του με τους φίλους του σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, εμφανίζεται για δυο μόνο βραδιές στο Αίγιο, στον υπέροχο χώρο θεαμάτων Πολυτεχνείο.[/quote_box_right]

Την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιανουαρίου, απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες – τραγουδιστές της εποχής μας, με ανανεωμένη μπάντα και θετική διάθεση, σ’ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ταξιδέψει από τις παλιές και αγαπημένες επιτυχίες (Βυθός, Δεν Φεύγω, Πιο Πολύ, Καλοκαίρι μου, Πάρτι, Εκδρομή, Για Σένα κ.α.) μέχρι και τις τελευταίες του κυκλοφορίες από το άλμπουμ Η αγάπη δυναμώνει, («Μέσα σου βρίσκομαι», «Ποιος είμαι εγώ» κ.α.) και το σάουντρακ «Όρκος Σιωπής», («Δεύτερη Ζωή» κ.α.).

Μαζί του στο τραγούδι και στα φωνητικά ο Βασίλης Αξιώτης.

Τη δυνατή ομάδα της παράστασης συμπληρώνει την ορχήστρα, την οποία αποτελούν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπυρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτα (βιολί).

Ραντεβού στην μουσική σκηνή Πολυτεχνείο για μια περιήγηση στη μουσική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη και μια συνάντηση που θα σας χαρίσει ενέργεια, αισιοδοξία και …υπέροχα τραγούδια!
Μιχάλης  Χατζηγιάννης-afisa

MusicPress
MusicPresshttps://musicpress.gr
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles