Το “Athens Blues”, το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ από Hume Assine, πλέον κυκλοφορεί σε έναν εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό συλλεκτικών διαφανών βινυλίων, συνοδευόμενα από ένα sticker pack που επιτρέπει σε όσους το αποκτήσουν, να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους είτε επάνω στην ίδια τη συσκευασία του άλμπουμ ή σε οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο item.

Με βάση τον αστικό ήχο, το “Athens Blues” καταγράφει τον παλμό της πόλης μέσα από 10 καθημερινές ιστορίες που περιλαμβάνουν έρωτες, πάθη, τοξικότητα, ρουτίνα, δημιουργικότητα, χορό και “ταξίδια”.

Παράλληλα, για να γιορτάσει την κυκλοφορία, το σχήμα, κυκλοφόρησε κι ένα νέο διπλό κλιπ, ενώνοντας δύο τραγούδια του album (Citylights / Polikatikies) σε μία ερωτική ιστορία γεμάτη βόλτες στην πόλη και πολλά, μα πάρα πολλά φιλιά, σε σκηνοθεσία Nohoot.

Το βίντεο ξεκινάει με το “Citylights”, το νέο 4ο single μέσα από το album, το οποίο κινείται σε downtempo, trip hop ήχους με τον πρωταγωνιστή μας να αναζητά τη λαχτάρα του πρώτου (;) φιλιού, ενώ κλείνει αισίως με ενάμιση λεπτό αδιάκοπων φιλιών.

Δείτε το video:

Ακούστε εδώ: https://orcd.co/athensblues
Προ-παραγγελία βινυλίου εδώ: https://www.muzitee.com/eshop/p/hume-assine-athens-blues
Περισσότερα εδώ: https://www.humeassine.com/athensblues
ATHENS BLUES Podcast: https://open.spotify.com/show/6SX4MrYgRtcGYLQfiUE0fJ