Η Νεφέλη Αντωνίου είναι ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι, που μέσα από το μουσικό της ταλέντο δίνει μαθήματα ζωής.

Σε ηλικία τεσσάρων ετών, η Νεφέλη διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, πάλεψε σκληρά για τη ζωή της και κατάφερε να βγει νικήτρια. Ωστόσο πέντε χρόνια αργότερα, εμφανίστηκε ένας δεύτερος όγκος που της προκάλεσε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, αφήνοντας σοβαρή και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλό της.

Πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει, να περπατήσει, να διαβάσει, να γράψει ή να εκτελεί καθημερινές εργασίες. Το μόνο πράγμα που έμεινε άθικτο ήταν η αγάπη της για τη μουσική και η εξαιρετική της ικανότητα να τραγουδά!

Έτσι λοιπόν, η Νεφέλη εκφράζεται μέσα από το τραγούδι και προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όσους έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν από κοντά.

Σήμερα η Νεφέλη παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι σε μουσική της καταξιωμένης τραγουδοποιού Μάγδας Βαρούχα, και στίχους από την Κύπρια στιχουργό Μαρία Χατζηαυξέντη, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο.

Η Νεφέλη ερμηνεύει την «Κόκκινη Κλωστή», ένα πολύ τρυφερό και μελωδικό τραγούδι, με την κρυστάλλινη φωνή της, η οποία χαρακτηρίζεται από τέλεια τονικότητα, αλλά και με τη δύναμη της ψυχής της!

Η «Κόκκινη Κλωστή» οπτικοποιήθηκε αριστοτεχνικά από τον σκηνοθέτη Νίκο Σούλη, σε ένα music video που θυμίζει παραμύθι.

Κυκλοφορεί από τη Final Touch, a Walnut entertainment label!