Home Single Natalie Imbruglia “Instant Crush” (Single Premiere)

Natalie Imbruglia “Instant Crush” (Single Premiere)


Natalie Imbruglia ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ. Η Αυστραλιανή ποπ σταρ γνωστή σε όλο τον κόσμο χάρη στο smash single της “Torn” που περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο άλμπουμ της Left of the Middle που κυκλοφόρησε το 1997. Το single το οποίο ανέβηκε στη θέση #1 σε πολλά charts σε όλο τον κόσμο κυκλοφόρησε το 1995.

Το νέο άλμπουμ της Natalie Imbruglia ονομάζεται Male, είναι το πέμπτο  της καριέρας της, και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο μέσω της Sony Music Entertainment. Το άλμπουμ έρχεται έξι χρόνια μετά την τελευταία κυκλοφορία της Come to Life. Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι εργάστηκε στο στούντιο μαζί με τους Guy ChambersNeil Young και Daft Punk.

Το πρώτο single από το άλμπουμ είναι το κομμάτι των Daft Punk “Instant Crush“, και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο iTunes στις 24 Απριλίου 2015. Σχετικά με το single, είπε:

On the original version, you can’t really hear what the song is about because of the effect that Julian’s voice has, which I love, by the way. However, it is such a beautiful story that I want people to hear it and connect with the words. I’m really proud of the way it turned out

Το επίσημο tracklist του άλμπουμ και το πρώτο single έκαναν πρεμιέρα στις 13 Μαρτίου 2015.


  1. Instant Crush (Daft Punk) | Thomas Bangalter, Julian Casablancas, Guy-Manuel de
  2. Homem-Christo
  3. Cannonball (Damian Rice)
  4. The Summer (Josh Pike)
  5. I’ll Follow You Into the Dark (Death Cab For Cutie)
  6. Goodbye in His Eyes (Zac Brown Band)
  7. Friday I’m in Love (The Cure)
  8. Naked as We Came (Iron & Wine)
  9. Let My Love Open the Door (Pete Townshend)
  10. Only Love Can Break Your Heart (Neil Young)
  11. I Melt With You (Modern English)
  12. The Waiting (Tom Petty)
  13. The Wind (Cat Stevens)

Instant Crush