Μιλτιάδης Κολιαδήμας “Πολιτισμένες εξορίες” | Video

0
31

Ο τραγουδοποιός Μιλτιάδης Κολιαδήμας συστήθηκε στο κοινό τον περασμένο Φεβρουάριο με το τραγούδι «Μακρινό ταξίδι». Σήμερα παρουσιάζει το δεύτερο του τραγούδι, με τίτλο «Πολιτισμένες εξορίες», σε στίχους και μουσική του ιδίου.

Το τραγούδι «Πολιτισμένες εξορίες» έχει οπτικοποιηθεί από τον ίδιο σε συνεργασία με τον Βασίλη Τσεντούρο, σε ένα ατμοσφαιρικό, ασπρόμαυρο video clip το οποίο αποτυπώνει άριστα την νοσταλγική μελαγχολία του στίχου.

Με κεντρικό άξονα το rock, ο Μιλτιάδης Κολιαδήμας εφευρίσκει το προσωπικό του μουσικό ύφος που αντλεί επιρροές από ένα ευρύτερο μουσικό φάσμα όπως jazz, alternative, κ.α., «ντυμένο» πάντα με το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της φωνής του.

Πηγή έμπνευσης για τις συνθέσεις του αποτελούν κοινωνικά θέματα και ζητήματα της επικαιρότητας, καθώς και οι εμπειρίες που αποκόμισε από την εικοσαετή του περιπλάνηση στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Μιλτιάδης Κολιαδήμας αποφάσισε το 2018 να αφήσει πίσω του μια λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία στο εξωτερικό, και επέστρεψε μόνιμα στον τόπο καταγωγής του, τη Ζαχάρω Ηλείας, όπου τραγουδάει στο μουσικό εστιατόριο «5γραμμο», το οποίο άνοιξε και διατηρεί ο ίδιος.

Καλή ακρόαση!

Κυκλοφορεί από την Final Touch, a Walnut Entertainment label, σε όλες τις πλατφόρμες και τις υπηρεσίες streaming!