Το album “Μέλισσα” του λυράρη και τραγουδιστή Μιχάλη Πολυχρονάκη κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Achordo Music.
12 τραγούδια φτιαγμένα με άρωμα από την μουσική παράδοση της Κρήτης.

Tracklist:
1. Αμοναχός
2. Μέλισσα
3. Ομορφιά
4. Σαν το δεντρό
5. Ύμνος στη φύση
6. Λόγια άλλα
7. Τζιγαρδέλια
8. Νέος Ασκυφιώτικος
9. Ο τόπος δεν με βάνει
10. Το μήλον όσο κρέμεται
11. Τραγούδι
12. Κοντυλιές

  • Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Πολυχρονάκη

‘Ο Μιχάλης Πολυχρονάκης έχει μια 15ετή επαγγελματική παρουσία στο χώρο της κρητικής μουσικής ως λυράρης και τραγουδιστής. Διδάχτηκε τα μυστικά της κρητικής λύρας από τους παλιούς δασκάλους και κυρίως από τον Κωστή Τζανιδάκη.
Πάντα με σημείο αναφοράς την Κρήτη, ο Μιχάλης έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Μέλισσα” χαρακτηρίζεται από βαθύ σεβασμό στην παράδοση και ταυτόχρονα από μια ανεπιτήδευτη δημιουργικότητα και αναγνωρίζεται από τους μουσικούς και τους φίλους της κρητικής μουσικής ως μια από τις πιο αυθεντικές πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές. Ο Μιχάλης είναι δάσκαλος της κρητικής λύρας και παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά και με την κατασκευή μουσικών οργάνων.

Το Σεπτέμβριο του 2018, ο Μιχάλης συμμετείχε ως special guest του TKG trio, στην παράσταση “Classic Rock 2” η οποία παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

“Μέλισσα” on Spotify: https://open.spotify.com/album/3cG1LKEwTtuHnmup72sQ9L

Previous article«Αποσπερίτη μου» | Ο Λάζος Κυριακίδης μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο του τραγούδι
Next articleZante Dilemma feat. Όλγα Βουτσινά “Τι είναι αυτό” | Single