McBusted “McBusted” (Νέο Album)


    McBusted ονομάζεται το ντεμπούτο άλμπουμ του νεοσύστατου συγκροτήματος McBusted  που αποτελείται από μέλη των McFly (Tom Fletcher, Danny Jones, Dougie Poynter και Harry Judd) και των Busted (James Bourne και Matt Willis).  Η τραγουδίστρια Charlie Simpson μέλος των Busted είναι η μόνη που δεν συμμετέχει στους McBusted.

    Το album McBusted, θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά δισκοπωλεία την 1η Δεκεμβρίου 2014 μέσω των Island και Universal Music.

    Από το άλμπουμ έχει προηγηθεί το εναρκτήριο κομμάτι “Air Guitar“, που θα κυκλοφορήσει στις  23 Νοεμβρίου. Παράλληλα με την προ-παραγγελία του άλμπουμ, το συγκρότημα παρουσίασε το κομμάτι “What Happened to Your Band” ως το πρώτο single αντίστροφης μέτρησης στο iTunes στις 11 Νοεμβρίου.


    1. Air Guitar
    2. Hate Your Guts (feat. Mark Hoppus)
    3. What Happened to Your Band
    4. Get Over It
    5. Riding On My Bike
    6. Gone
    7. Sensitive Guy
    8. Beautiful Girls Are the Loneliest
    9. Before You Knew Me
    10. Back In Time
    11. How’s My Hair?
    12. Getting It Out

    Deluxe Edition

      1. 23:59
      2. In da Club
      3. I See Red

    McBusted album cover