Madeon ¨Adventure¨ (Album)


    Adventure ονομάζεται το  ντεμπούτο άλμπουμ του Γάλλου παραγωγού και deejay Hugo Pierre Leclercq, επαγγελματικά γνωστός ως Madeon.

    Το άλμπουμ είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου 2015 μέσω της Sony Music Entertainment. Το άλμπουμ περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα singles του κυκλοφόρησαν από το 2012 όπως:  “Icarus“, “The City“, “Finale“, “Cut the Kid“, “Technicolor“, “Imperium” και το τελευταίο  “You’re On”.

    Σχετικά με το άλμπουμ, ο Madeon είπε:

    With Adventure, I wanted to capture the feeling and sensibility of my teenage years. I wanted the album to start very vibrant and pop and end with a more contemplative tone. In making the record I both collaborated in the studio with some of my favourite musicians, and wrote and performed vocals on songs myself, two things I hadn’t really done before with my own music


    1. Isometric (Intro)
    2. You’re On (feat. Kyan)
    3. OK
    4. La Lune (feat. Dan Smith)
    5. Pay No Mind (feat. Passion Pit)
    6. Beings
    7. Imperium
    8. Zephyr
    9. Nonsense (feat. Mark Foster)
    10. Innocence (feat. Aquilo)
    11. Pixel Empire
    12. Home

    Deluxe Version

      1. Icarus
      2. Finale (feat. Nicholas Petricca)
      3. The City
      4. Cut the Kid
      5. Technicolor
      6. Only Way Out (feat. Vancouver Sleep Clinic)

    Το κομμάτι “Pay No Mind” κυκλοφόρησε ως διαφημιστικό για την προ-παραγγελία του άλμπουμ στο iTunes στις 9 Φεβρουαρίου 2015. Το επόμενο διαφημιστικό είναι το κομμάτι “Home“, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου 2015.