Οι Karmica, από το 2020 θα μπορούσε να πει κανείς ότι κυριολεκτικά, “δίνουν πόνο” μουσικά – καλλιτεχνικά.

Σε μια μεταβατική περίοδο από κάθε άποψη και σε κάθε επίπεδο, μας προτείνουν ένα μουσικό μονοπάτι με ήχο που ισορροπεί ανάμεσα στο ανεξάρτητο ποπ ροκ και την σύγχρονη ροκ μπαλάντα αγκαλιάζοντας, στίχους που στιγμές καυτηριάζουν την καθημερινότητα των καιρών που όλοι βιώνουμε και άλλες φορές με έναν συνειδητοποιημένο τρόπο αφυπνίζουν.

Έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο από επιτυχημένες live εμφανίσεις, επιστρέφουν με καινούργιο τραγούδι και μας μιλούν για μια ζωή σαν λάβα που έβγαλε φωτιά…”, …κι όπως μοιάζουμε αντίπαλοι σ’ αυτήν τη μάχη ποιος θα κερδίσει ποιος θα χάσει στου αλλουνού την πλάτη…”. Μας μιλούν για αυτά συνηθίσαμε να λέμε πως θα θέλαμε να αλλάξουμε αλλά δεν αλλάζουμε ποτέ και πολλά ακόμα…όλα αυτά, στο νέο τους τραγούδι “Ζωή σαν λάβα” σε μουσική και στίχους που έγραψε ο Δημήτρης Λιόλιος ο οποίος έκανε και την στούντιο παραγωγή.

Οι Karmica με την ερμηνεία τους αλλά και την γενικότερη καλλιτεχνική τους αύρα, για άλλη μια φορά καταφέρνουν και βρίσκουν μαγικά το δρόμο για τις ψυχές μας.

Previous articleΜιχάλης Ντελής “Αλήτισσα” | Video
Next article«Εσύ μου γράφεις»: Ο Χάρης Κωστόπουλος επέστρεψε με τραγούδι των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου