Η Joanne, το απόλυτο it girl της ελληνικής δισκογραφίας, επεφύλασσε μια έκπληξη στους fans της λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της single!

Η εντυπωσιακή performer που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company το νέο αγγλόφωνο single της “Tom’s Diner” (μία επανεκτέλεση της διεθνούς επιτυχίας της Suzanne Vega), αποφάσισε λίγες ώρες μετά να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο TikTok ένα απόσπασμα από το “Remedy”, το τραγούδι το οποίο κατέθεσε πέρσι στην ΕΡΤ για την Eurovision 2022 και που αναμένεται να συμπεριληφθεί στο ολοκληρωμένο album της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Η αρχική έκδοση του “Remedy” που κατατέθηκε στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision κινείται σε pop, dance & ethnic ρυθμούς, ωστόσο για τις ανάγκες του album της Joanne αποφασίστηκε το κομμάτι να αλλάξει άρδην μορφή και να αποκτήσει την μορφή μπαλάντας.

Δείτε στο TikTok το απόσπασμα του “Remedy”:

@its._joanne Well… my new single #TomsDiner is out and i’m super excited! (stream now on Spotify 🥰) Here is also a snippet of my Eurovision 2022 submission called #Remedy in a stripped down version! This song means a lot to me, and I really wanted to share it with you. ♥️ What about a digital release? 👀 #Eurovision #EurovisionGR #Joanne #fyp #foryou #mpesfy #xyzbca #foryoupage ♬ Joanne Remedy – Joanne