James Bay ¨Chaos and the Calm¨ (Album)


    Chaos and the Calm ονομάζεται το ντεμπούτο άλμπουμ του Βρετανού τραγουδιστή και κιθαρίστα James Bay. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει  τρία EPs: The Dark of the Morning το 2013,   Let It Go και  Hold Back the River το 2014.

    Πριν από το άλμπουμ Chaos and the Calm κυκλοφόρησαν τα singles “Let It Go” και “Hold Back the River“. Έχει προγραμματιστεί  να κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου 2015 μέσω των Republic Records και Universal Music Group.


    1. Craving
    2. Hold Back the River
    3. Let It Go
    4. If You Ever Want to Be In Love
    5. Best Fake Smile
    6. When We Were On Fire
    7. Move Together
    8. Scars
    9. Collide
    10. Get Out While You Can
    11. Need the Sun to Break
    12. Incomplete

    Deluxe Version

    1. Running
    2. Clocks Go Forward
    3. Stealing Cars
    4. Scars (Live At the iTunes Festival / 2014)

    Hold Back the River

    If You Ever Want to Be In Love (Audio)

    Scars (Audio)

    Clocks Go Forward (Audio)