Γιώργος Χατζής “Παγκόσμιος Δαίμονας” | Single Premiere

0
SHARE
Pagkosmios-Demonas

Ο βραβευμένος με Global Music Award μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζής με μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Κινείται με ευελιξία και διαπρέπει σε πολλά είδη μουσικής όπως ambient, new age, jazz, ethnic, έντεχνο και rock. Επιστρέφει δυναμικά στο ελληνικό μουσικό γίγνεσθαι ερμηνεύοντας και υπογράφοντας τη μουσική και τους στίχους του νέου του τραγουδιού «Παγκόσμιος Δαίμονας».

Ο Παγκόσμιος Δαίμονας είναι ένα τραγούδι επίκαιρο όσο ποτέ. Σχολιάζει την παγκόσμια οικονομική αλλά και ηθική κρίση προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει, να συγκινήσει και να αφυπνίσει το σύγχρονο άνθρωπο.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση ο Γιώργος Χατζής εμπνέεται από το σπουδαίο αυτό γεγονός και επιχειρεί ένα κάλεσμα για προσωπική και πνευματική επανάσταση στην Ελλάδα του  2021.

«Όλα ρευστά κι όλα στημένα και το ολέθριο παιχνίδι ξεκινά, άσ’ την πατρίδα φύγε τώρα για τα ξένα ή χύσε το αίμα σου μέσα στα στενά.».