Ο Γιάννης Σολάρης επαναφέρει το αγαπημένο λαϊκό τραγούδι «Περνάς Καλά»

0
Giannis-Solaris-pernas-kala

Η δημοφιλής επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου παίρνει γαλάζια αισθητική με τον Συριανό Γιάννη Σολάρη να κυκλοφορεί τη δική του οπτικοποιημένη εκδοχή.

Η σχέση του Γιάννη Σολάρη με το τραγούδι ξεκίνησε στην ηλικία των 13 χρόνων, ενώ η πρώτη του επαφή με μουσικό όργανο ήταν με το λαούτο. Δύο χρόνια αργότερα κι στην ηλικία των 15 ετών, πήρε μέρος στους Καλλιτεχνικούς μαθητικούς αγώνες, κατακτώντας την πρώτη θέση μαζί με το συγκρότημα του στις Κυκλάδες.

Αυτή η νίκη αποτέλεσε το εισιτήριο τους για την πρωτεύουσα και τους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες που διοργανώνονταν εκεί. Από το 2011 έως σήμερα εργάζεται επαγγελματικά σε νυχτερινά μαγαζιά σε ολόκληρο τον κυκλαδικό χώρο του Αιγαίου και παράλληλα δημοσιεύει τις ηχογραφημένες δουλειές του.

Αυτή τη φορά, επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα, με το «Περνάς Καλά». Ένα τραγούδι που τον άγγιξε με το πρώτο άκουσμα. Η αισθαντική μελωδία και οι ειλικρινείς στίχοι του ήταν στοιχεία που τον κέρδισαν αμέσως. Ωστόσο, αυτό που τον συγκλόνισε και τον οδήγησε να ερμηνεύσει το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου, ήταν έκταση που εκφράζει σε αυτό το κομμάτι.

Ήταν ένα μικρό στοίχημα για το Γιάννη Σολάρη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του φαίνεται να βγήκαν κερδισμένοι εκ του πολύ όμορφου αποτελέσματος, Ελπίζουν να σας αρέσει και εσάς το ίδιο…