Γιάννης Ρέλλης “Σ’αγαπάω” | Video

0

O Γιάννης Ρέλλης, επιστρέφει άκρως ανανεωμένος, με ένα καινούργιο ολοκαίνουργιο δροσερό, καλοκαιρινό, νεανικό τραγούδι, digital single, σε μουσική δική του και στίχους του ιδίου καθώς και του Δημήτρη Δινελικίδη.
Τίτλος του “Σ’αγαπάω” μια τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση δήλωση, που μας υπενθυμίζει πως πρέπει να επικεντρωνόμαστε στις μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που παρουσίασαν τα πέντε προηγούμενα τραγούδια του, «Σε Λέω», «Τι μου έχεις κάνει», «Θα έχεις θέμα», «Ο Λόγος για να υπάρχω», «Σε θέλω», τα οποία έγιναν viral τηλεοπτικά και ψηφιακά σε Ελλάδα και εξωτερικό, το “Σ’αγαπάω”, ήρθε για να συμπληρώσει χορευτικά την καλοκαιρινή και την χειμερινή διασκέδαση στην Ελλάδα, και όχι μόνο.

To “Σ’αγαπάω”, ερμηνευμένο με την ξεχωριστή λαϊκή χροιά της φωνής του Γιάννη Ρέλλη, το καλό παιδί της νυχτερινής διασκέδασης, όπως τον χαρακτηρίζουν θαμώνες και μη, ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και παίζει δυνατά σε πολλά ραδιόφωνα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Είναι ένα δυναμικό τραγούδι που ακούγεται από όλες τις ηλικίες, συνδυάζοντας νοερά ταξίδια της αγάπης, δυνατό συναίσθημα και πλήρη ενορχήστρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις, ακολουθήσε τον Γιάννη Ρέλλη στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και απολαύστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Το “Σ’αγαπάω” είναι τώρα διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες streaming.

Previous articleSouthMed Vibes Vol.1: Η συλλογή που ταξιδεύει τους Έλληνες DJs & παραγωγούς σε όλο το κόσμο!
Next articlePolkar «Πάμε Μαζί» | Video