Με τον χαρακτηριστικό αλλά και συμβολικό τίτλο: «Ας ξανασυστηθούμε», κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group το καινούργιο τραγούδι του τραγουδοποιού Γιάννη Λεμπέση.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο απτάλικο ζεϊμπέκικο, από αυτά που σπανίζουν στην εποχή μας, που ο Λεμπέσης έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική και το ερμηνεύει υποδειγματικά. Ο μουσικός δρόμος που έχει χρησιμοποιήσει ο τραγουδοποιός είναι ένας ιδιαίτερος μουσικός τρόπος που λέγεται «Πειραιώτικος» και σπανίζει στις μέρες μας.

Είναι ένας μουσικός δρόμος που αποπνέει μελωδικότητα και λεβεντιά, τον οποίο Λεμπέσης κατέχει άριστα αφού του τον έχουν διδάξει οι πρωτομάστορες του ρεμπέτικου με τους οποίους συνεργάστηκε στο ξεκίνημα της μέχρι τώρα 42χρονης πορείας του στο Ελληνικό Λαϊκό τραγούδι.

Φυσικά είναι ο ιδανικός μουσικός δρόμος για να συνδεθεί αρμονικά και απόλυτα με τον ιδιαίτερο στίχο του Λεμπέση που περιγράφει τον τρόπο που πορεύεται στη ζωή του, χωρίς «καπέλα» και συμβιβασμούς και χωρίς να δώσει κατ’ ελάχιστον «γη και ύδωρ».

Αφιερώνεται σε όλους όσους πορεύονται στη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο.

Του τρελού το μονοπάτι
πήρα στης ζωής το χάρτη
παίζω μόνος μου και ας χάσω
μα ποτέ δε πάω πάσο

Και σηκώνω από παιδάκι
το δικό μου μπαϊράκι
το δικό μου μπαϊράκι
με ψυχή και με μεράκι.

Δε γουστάρω τα καπέλα
έχω τη δικιά μου τρέλα
και όσοι κάνουν του μεγάλους
μου θυμίζουν παπαγάλους

Στα στημένα δε μετέχω
και τους δήθεν δεν αντέχω
και έτσι βρήκα την υγειά μου
και το χρώμα στη μπογιά μου.

Το τραγούδι «Ας ξανασυστηθούμε» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.