Σεπτέμβριος, 2015

28Σεπτ21:0023:00Συναυλία των Imam Baildi για τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, όσοι παρευρεθούν στο Ηρώδειο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική, συναυλία, με τους Imam Baildi, το πιο αγαπημένο συγκρότημα της νέας γενιάς. Στην ξεχωριστή αυτή συναυλία συμμετέχει η Δήμητρα Γαλάνη, που έχει συμπράξει μαζί τους στο ξεκίνημα της πορείας τους και εκτιμά ιδιαίτερα το ταλέντο και τις γνώσεις τους, καθώς και το χαρισματικό ρετρό-ποπ συγκρότημα από την Πάτρα οι Carte Postale.

Πρόκειται για μια συναυλία, που υπόσχεται να ξεχωρίσει στην πολιτιστική ατζέντα του φθινοπώρου και να βοηθήσει περισσότερα από 10.000 παιδιά που αγκαλιάζει με τις δράσεις της, ηΈνωση «Μαζί για το Παιδί». Στην καλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας τους, με ανανεωμένο από το ανεξάντλητο παρελθόν ρεπερτόριο, οι Imam Baildi προετοιμάζονται για να προσφέρουν τις καλύτερες στιγμές τους για αυτή τη βραδιά.

Μια δίωρη, καθαρής ενέργειας, συναυλία με τα highlights μιας υπέροχης πενταετίας, που ξεκίνησε σαν ένα ιδιαίτερο project δύο νέων ταλαντούχων μουσικών και δημιουργών που είχαν γαλουχηθεί με εξαιρετικές μουσικές και μετουσιώθηκε στο πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα της νέας γενιάς, περιζήτητο στην χώρα μας αλλά και στα μεγαλύτερα ethnic, και όχι μόνο, festival του κόσμου. Ανακάτεμα ήχων και πολιτισμών, η νοσταλγία και η συγκίνηση διαδέχεται δυναμικές εξάρσεις όπου η ηλεκτρονική μουσική εναρμονίζεται με τις κλασσικές φόρμες δίνοντας στα, έτσι κι αλλιώς διαχρονικότατα, τραγούδια μια σύγχρονη πνοή.

Προπώληση εισιτηρίων:
– Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο (10.00-14.00)
– Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
– Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr (όλο το 24ωρο)

Imam Baildi Synaulia

(Ημέρα) Ώρα

(Δευτέρα) 21:00 - 23:00

X