Απρίλιος, 2016

This is a repeating event

02Απρ20:0023:00Σταμάτης Κραουνάκης: “Όλοι ένα” Φίλα με | 1, 2, 3 Απριλίου στο Radio City Theater στη Θεσσαλονίκη

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

«Όλοι ένα»  Φίλα με.
Το ζήσανε και το χειροκρότησαν όλοι. Το κοινό μας, οι φίλοι, οι δημοσιογράφοι, τα social media, πολιτικοί, έγιναν Όλοι Ένα.

Η δυναμική συμμετοχή και το ταλέντο των πέντε νέων καλλιτεχνών Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα, του μαέστρου μας Άρη Βλάχου και των εξαιρετικών μουσικών μας Βάϊου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη, οι φωτισμοί του Κώστα Μπλουγουρά και το σκηνικό του Γιάννη Μουρίκη που μάγεψαν το κοινό, τα υπέροχα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου, όλοι οι τεχνικοί και συνεργάτες, οι χορηγοί μας, όλοι μαζί όλοι ένα κατάφεραν αυτή η παράσταση να είναι μία μικρή νίκη Αγάπης..

Οι 31 προγραμματισμένες παραστάσεις της Αθήνας πήραν παράταση για άλλο ένα μήνα μέχρι τέλος Φλεβάρη και επιτέλους το ραντεβού κλείστηκε για την Θεσσαλονίκη τις 3 πρώτες μέρες του Απριλίου στο Radio City.

Σουΐτα αισθημάτων, λειτουργικό της Αγάπης.. Τόσα βράδια μια ζωή.. Για δύο ώρες στο πιάνο μου και παντού, ανάμεσά σας, με καλεσμένους τρεις θαυμάσιους συνεργάτες, Άρης Βλάχος μουσική διεύθυνση, πλήκτρα Βάϊος Πράπας λαϊκά έγχορδα, κιθάρα Γιώργος Ταμιωλάκης βιολοντσέλo και πέντε αγγέλους συμπαραστάτες, δυνατούς καλλιτέχνες και δοσμένους στην τέχνη τους ολόψυχα.

Αλφαβητικά:
Χρήστος Γεροντίδης
Σάκης Καραθανάσης
Κώστας Μπουγιώτης
Γιώργος Στιβανάκης
και ο Χάρης Φλέουρας

Radio City Theater
Λεωφόρος Βασ. Όλγας 11 & Παρασκευοπούλου 9
(περιοχή Φαλήρου)
Tηλ.2310 819153 + 824970
Τιμές Εισιτηρίων: Εισιτήρια από 10 ευρώ

Συγκεκριμένα:

18€ Γενική είσοδος (Πλατεία Α’ + Πλατεία Β’+ Θεωρεία)
15€ Φοιτητικό, νεανικό ( έως 26 ετών) & συνταξιούχοι άνω των 65
12 € Α.Μ.Ε.Α., άνεργοι, πολύτεκνοι, ατέλειες
10€ Εξώστης

Ώρα Έναρξης: Παρασκευή και Σάββατο 9.15 μ.μ
Κυριακή 8 μ.μ

(Ημέρα) Ώρα

(Σάββατο) 20:00 - 23:00

X