Απρίλιος, 2016

04Απρ21:0023:00Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης, αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 4 Απριλίου.

Μία μοναδική παράσταση με τους αγαπημένους του φίλους μουσικούς στα πιο άγνωστα τραγούδια της πορείας του.  Μία παράσταση όπου χαμηλόφωνα θα «μιλήσωμε» για τις αλήθειες που κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

Η πρώτη καταγεγραμμένη εναέρια διαφωνία πατέρα με το γιο στην ιστορία του ανθρώπου είναι εκείνη του Δαίδαλου με τον Ίκαρο. Στη μυθική πτήση από την Κρήτη, ο πατέρα προβάλλοντας την αγάπη του στο φόντο του φόβου, παρατηρεί αυστηρά τον Ίκαρο για τις πτητικές του επιλογές.

-Πατέρα το πιο σπουδαίο που έκανες για μένα είναι που μου έβαλες φτερά στους ώμους! Όμως η πτήση είναι δική μου! Η πτήση είναι δική μου! Έχω μιαν ανάμνηση μέλλοντος πως κι αν ακόμα πέσω η ιστορία που πάντοτε τιμά την τόλμη θα με δικαιώσει…

Και πράγματι η ιστορία τίμησε τον Ίκαρο. Ικαρία, Ικάριο πέλαγος, Σχολές Ικάρων.. Δαιδάλου υπάρχει μόνο ένας μικρός εμπορικός δρόμος στο Ηράκλειο.. Ο Ίκαρος τελικά εξυψώθηκε με την πτώση του!

Τιμές εισιτηρίων :
20€ – ΖΩΝΗ Α
15€ – ΖΩΝΗ Β
10€ – ΖΩΝΗ Γ
10€ – Φοιτητικό, άνεργοι, Α.Μ.Ε.Α.

Προπώληση :
1.Ticketservices.gr
2.Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τηλ. 2310 895938
3.Εκδοτήρια Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης Πλατεία Αριστοτέλους 3

(Ημέρα) Ώρα

(Δευτέρα) 21:00 - 23:00

X