Νοέμβριος, 2015

13Νοεμ22:0023:55Μιχάλης Εμιρλής & Les Au Revoir @ Shark Bar Restaurant

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Οι Les Au Revoir επιστρέφουν στην πόλη τους και στο stage του Shark Bar Restaurant την Παρασκευή 13 Νοέμβριου παρέα αυτή την φορά με τον Μιχάλη Εμιρλή!

Το αγαπημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη με τη retro αισθητική και τις πάντα ξεχωριστές ζωντανές εμφανίσεις θα μας παρουσιάσει το νέο του δυναμικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένες μελωδίες τόσο από τον παρελθόν όσο και από το σήμερα διασκευασμένες σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς. Σε αυτό το μουσικό τους ταξίδι οι Les Au Revoir θα μας μεταφέρουν με τις μελωδίες τους σε όμορφες εποχές όπου η διασκέδαση, ο χορός και ο ρομαντισμός παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο. Ενώ για αυτή την κοινή τους εμφάνιση με τον Μιχάλη Εμιρλή ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν επί σκηνής και κάτι το διαφορετικό μαζί του.

Την Παρασκευή 13 Νοέμβριου στο Shark Bar Restaurant, οι Les Au Revoir μαζί με τον Μιχάλη Εμιρλή θα μας παρουσιάσουν μια βραδιά ξεχωριστή όπου η Bossa Nova και το Swing “παντρεύονται” αρμονικά με την pop και rock μουσική, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη!

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

(Ημέρα) Ώρα

(Παρασκευή) 22:00 - 23:55

X