Νοέμβριος, 2015

25Νοεμ21:3023:55Jazz - World Wednesdays @ Ilion Plus

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Στον νέο χώρο του Ilion Plus δημιουργείται μια ζεστή σκηνή με μουσικές του κόσμου, κάθε Τετάρτη, με έναρξη στις 11 Νοεμβρίου. Μουσικά σχήματα, σολίστες, αλλά και ταλαντούχοι νεότεροι εκπρόσωποι της jazz & world μουσικής θα βρίσκονται κοντά μας κάθε βδομάδα, για να μας ταξιδέψουν σε μουσικές του κόσμου, σε jazz μονοπάτια και να μας χαρίσουν αφιερώματα σε σημαντικές μορφές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου
George Kontrafouris piano trio

Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της jazz της χώρας μας, σε ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για piano trio, μαζί με τον Αλέξη Δελή στο μπάσο και τον Γιάννη Παπαδούλη στα τύμπανα.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης σπούδασε κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο. Σε ηλικία 16 χρονών στράφηκε προς την τζαζ που τον εμπνέει και του χαρίζει συνεχή επιτυχία. Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος “Page One” και ενεργό μέλος του “EXIT” και του “Houston Pearson Quartet” έχει συνεργαστεί σε πολλές ηχογραφήσεις με κορυφαίους διεθνείς μουσικούς Arild Andersen, Carey Bell, Bob Brozman, Carla Cook, Keith Copeland, Wayne Dockery, Stepko Gut, Marc McDonald, Markus Stockhausen, Louisiana Red, Andy Shepard κ.α., ενώ έχει ηχογρραφήσει τρία προσωπικά CD. Εργάστηκε ως καθηγητής πιάνου στο Ωδείο Athenaeum και στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας, ενώ έχει δώσει σεμινάρια στην Ελλάδα, στη Φινλανδία, στην Εσθονία και στην Ινδονησία.

…………………………………………………………………………………

Jazz – World Wednesdays
Κάθε Τετάρτη στο Ilion Plus
Κοδριγκτώνος και Πατησίων

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 21:30

Τηλέφωνο κρατήσεων – πληροφορίες: 210 8810602

Ilion Plus Afissa

(Ημέρα) Ώρα

(Τετάρτη) 21:30 - 23:55

X