Νοέμβριος, 2015

18Νοεμ21:3023:55Jazz - World Wednesdays @ Ilion Plus

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Στον νέο χώρο του Ilion Plus δημιουργείται μια ζεστή σκηνή με μουσικές του κόσμου, κάθε Τετάρτη, με έναρξη στις 11 Νοεμβρίου. Μουσικά σχήματα, σολίστες, αλλά και ταλαντούχοι νεότεροι εκπρόσωποι της jazz & world μουσικής θα βρίσκονται κοντά μας κάθε βδομάδα, για να μας ταξιδέψουν σε μουσικές του κόσμου, σε jazz μονοπάτια και να μας χαρίσουν αφιερώματα σε σημαντικές μορφές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

 

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015
Altribe
“Out of the BLUES”

Οι Altribe σε μια Out Of The Blues οπτικοακουστική παράσταση, με βάση το blues αλλά και έξω από αυτό. Η Fiona Lambrides στη φωνή και την ακουστική κιθάρα. Μια φωνή που παραπέμπει στις παλιές, ζεστές, γεμάτες, δωρικές μαύρες φωνές των blues. Ο Απόστολος Καρατζάς στην ηλεκτρική κιθάρα, ένας κιθαρίστας της νέας γενιάς, με προσωπικό ύφος και ήχο που αναδεικνύει τις ροκ-ψυχεδελικές πλευρές του συγκροτήματος. Ο Δημήτρης Μπίλλιας στο ηλεκτρικό μπάσο. Συνδυάζει με ιδιαίτερη άνεση την μελωδικότητα με το groove. Στα τύμπανα και κρουστά ο Albert Panagiotopoulos, ένας ντράμερ που εκφράζει απόλυτα, την εμπειρία της τεχνικής, την εκρηκτικότητα αλλά και αισθητική απλότητα που χαρακτηρίζει τους Altribe.

Έχουν λάβει άδεια επανεκτέλεσης από την εταιρεία των Rolling Stones, για την επιτυχημένη προσαρμογή στο τραγούδι “Gimme Shelter“. Έχουν τιμηθεί με platinum awards από εταιρείες A&R της Αμερικής (uPlaya, Taxi), βρέθηκαν στην Νο1 θέση στο top10 (Οκτώβριος 2013) της διεθνούς πλατφόρμας συγκροτημάτων ReverbΝation, ενώ το βρετανικό περιοδικό Stencil Magazine έχει κάνει εκτενή παρουσίαση του group.

…………………………………………………………………………………
Jazz – World Wednesdays
Κάθε Τετάρτη στο Ilion Plus
Κοδριγκτώνος και Πατησίων

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 21:30

Τηλέφωνο κρατήσεων – πληροφορίες: 210 8810602

Ilion Plus Afissa

(Ημέρα) Ώρα

(Τετάρτη) 21:30 - 23:55

X