Ιούλιος, 2015

09Ιουλ21:0023:30FeaturedImam Baildi Live

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Στην καλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας τους, με ανανεωμένο από το ανεξάντλητο παρελθόν ρεπερτόριο , οι Ιμαμ Μπαιλντί επιστρέφουν μετά από 3 χρόνια στην καρδιά της Αθήνας για την φετεινή μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους, «ΙΙΙ», οι Ιμάμ Μπαιλντί ετοιμάζουν την μεγάλη τους καλοκαιρινή γιορτή η οποία θα ηχογραφηθεί για να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο live άλμπουμ τους.

Μια δίωρη, καθαρής ενέργειας, συναυλία με τα highlights μιας υπέροχης πενταετίας, που ξεκίνησε σαν ένα ιδιαίτερο project δύο νέων ταλαντούχων μουσικών και δημιουργών που είχαν γαλουχηθεί με εξαιρετικές μουσικές και μετουσιώθηκε στο πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα της νέας γενιάς, περιζήτητο στην χώρα μας αλλά και στα μεγαλύτερα ethnic, και όχι μόνο, festival του κόσμου.

Ανακάτεμα ήχων και πολιτισμών , η νοσταλγία και η συγκίνηση διαδέχεται δυναμικές εξάρσεις όπου η ηλεκτρονική μουσική εναρμονίζεται με τις κλασσικές φόρμες δίνοντας στα, έτσι κι αλλιώς διαχρονικότατα, τραγούδια μια σύγχρονη πνοή.

Τη συναυλία θα ανοίξει η Κατερίνα Πολέμη.

Πέμπτη 9 Ιουλίου
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100
118 54 Γκάζι
Τ: 210 3475518, 210 3461589

(Ημέρα) Ώρα

(Πέμπτη) 21:00 - 23:30

X