Ιούνιος, 2015

23Ιουν21:0023:30Η Ραλλία Χρηστίδου και ο Θάνος Ολύμπιος @ Θέατρο Άλσους Βεΐκου

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Μια μοναδική μουσική βραδιά υπόσχονται η Ραλλία Χρηστίδου και ο Θάνος Ολύμπιος την Τρίτη 23 Ιουνίου και ώρα 21.00 στο Γαλάτσι στο ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου υπό την συνοδεία αξιόλογων μουσικών όπως οι Μιγκέν Σελμάνι στο βιολί, Χρήστος Μιχάλης στις κιθάρες, Μίμης Ντουτσούλης στο μπάσο και Γιώργος Κατσίκας στα τύμπανα.

Η Ραλλία Χρηστίδου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και την τελευταία δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Με όπλο την αγάπη», συνδυάζει την τετραπλή ιδιότητα της -μουσικός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια, ενορχηστρωτής – για να μας φανερώσει ακόμη μια φορά τη μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι. Θα ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία της όπως «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Κρύψου», «Μάτια μου ξεχνάς», «Πάνε μέρες που δε σου ‘πα σ’ αγαπώ» , «Αν μετρηθούμε» κ.α. τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Ο ανερχόμενος ερμηνευτής της νέας γενιάς Θάνος Ολύμπιος ο οποίος είναι πτυχιούχος του Μουσικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει στις αποσκευές του καινούρια τραγούδια που του εμπιστεύτηκε ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας, σε ενορχηστρώσεις και καλλιτεχνική επιμέλεια του ίδιου του συνθέτη και σε στίχους σπουδαίων στιχουργών όπως ο κορυφαίος Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Λουκίλα Καρρέρ κ.α. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από την εν λόγω δισκογραφική του συνεργασία με τον Μίμη Πλέσσα καθώς και γνωστά αγαπημένα έντεχνα τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Ορφέα Περίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Κότσιρα κ.α.

Την συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

(Ημέρα) Ώρα

(Τρίτη) 21:00 - 23:30

Location

Άλσος Βεΐκου

Άλσος Βεΐκου, Αθήνα

Διοργανωτής

Δήμος Γαλατσίου

X