Νοέμβριος, 2015

12Νοεμ21:3023:55Η Μαρία Μούρτζου @ στο Boulevard 23

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Η Μαρία Μούρτζου μαζί με τους μουσικούς της συνοδοιπόρους επιστρέφει και αυτή την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο Boulevard 23  στην Θεσσαλονίκη για να μας τραγουδήσει όμορφες διασκευαστικές ιστορίες μέσα από το επιτυχημένο μουσικό της project “Cover Stories”!

Με πολυετής σπουδές τόσο στην μουσική όσο και στην τέχνη του κινηματογράφου η Μαρία Μούρτζου συνεργάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια με τον Γιάννη Δαμιανίδη (πιάνο και καλλιτεχνική επιμέλεια) και τον Χρήστο Λαρίση (ακουστική κιθάρα). Στην διάρκεια αυτών των χρόνων έχει πειραματιστεί με ποικίλα είδη μουσικής και έχει συμπράξει με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες. Αυτό που την χαρακτηρίζει και κάνει τόσο ιδιαίτερα τα live της, είναι τα προσεκτικά επιλεγμένα τραγούδια μέσα από το διαχρονικό ελληνικό και ξενόγλωσσο μουσικό στερέωμα.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο Boulevard 23 η Μαρία Μούρτζου θα μας παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με έντονη διασκευαστική διάθεση, αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών από παλαιότερες δεκαετίες, αλλά και του σήμερα!

Boulevard 23
Λεωφ. Νίκης 23
Θεσσαλονίκη

(Ημέρα) Ώρα

(Πέμπτη) 21:30 - 23:55

X