Ιούλιος, 2015

27Ιουλ21:0023:50Η Κρήτη συναντά την Σμύρνη στη Λέρο

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών”  & «Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά»
«Η Κρήτη συναντά την Σμύρνη στη Λέρο» Γιάννης Κότσιρας, Μάνος Πυροβολάκης, Fide Köksal, Αρετή Κετιμέ, Αφεντούλα Ραζέλη, Μαριαστέλλα Τζανουδάκη

«Η Κρήτη συναντά την Σμύρνη στη Λέρο» σε μια μεγάλη συναυλία που διοργανώνει το «Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών», με την υποστήριξη της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά», τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στη Μαρίνα «Evros», με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών. Ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Fide Köksal, η Αρετή Κετιμέ, η Αφεντούλα Ραζέλη, η Μαριαστέλλα Τζανουδάκη και σημαντικοί σολίστες μουσικοί θα προσφέρουν μια μοναδική βραδιά, με μαγευτικό σκηνικό τη θάλασσα και το φεγγάρι στο πανέμορφο νησί της Λέρου.

Αφορμή γι’ αυτό το μουσικό ταξίδι στην Κρήτη και στη Σμύρνη, αποτελούν τα μουσικά θέματα των videos της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά και Διαπολιτισμικά» – του Eρωτόκριτου, στο οποίο συμμετείχαν 77 καλλιτέχνες και του δεύτερου video, που θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του χρόνου, και αφορά τη Σμύρνη, με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 καλλιτεχνών.

Παράλληλα, οι ιστορικοί δεσμοί μεταξύ των δύο σημαντικών αυτών τόπων είναι πολύ έντονοι και αυτό θα αναδειχθεί στη συναυλία, καθώς θ’ ακουστούν αγαπημένα τραγούδια που μας συγκινούν και μας συντροφεύουν σε κάθε στιγμή της ζωής μας, σε ένα ξεχωριστό πάντρεμα!

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα προβάλλονται πλάνα και backstage υλικό από τα videos της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά». Η εκδήλωση θα έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, υπερτονίζοντας το σεβασμό στη διαφορετικότητα και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αξίες που πρεσβεύουν το “Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών” και η δράση “Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά”.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Μαρίνα «Evros» – Τεμένια Λέρου
Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015
Ώρα: 21:00

(Ημέρα) Ώρα

(Δευτέρα) 21:00 - 23:50

X