Νοέμβριος, 2015

30Νοεμ17:0019:00Η "Aμαρτωλή" ταξιδεύει στον Alfa Λαϊκο 103 στον Βόλο

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Τον γνωρίσαμε κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Alpha TV, στο Dream Show . . . . Τον αγαπήσαμε, κατατάσοντάς τον στην τελική τριάδα του τελικού . . . Μας μάγεψε με το πηγαίο και ακόρεστο ερμηνευτικό του ταλέντο . . . Ένα ταλέντο . . ήθος και ψυχή που δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε από τον τεράστιο τραγουδιστή της αγάπης, Γιάννη Πάριο.

Ακολουθεί μια αξιοθαύμαστη πορεία, τόσο σε δισκογραφικές συνεργασίες, όσο και σε συνεργασίες με όλα τα καταξιομένα ονόματα του χώρου . . Όπως : Ναταλία Γερμανού, Γιάννης Πάριος, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Αντώνης Σκόκος, Θάνος Καλλίρης, Κωνσταντίνος Παντζής, Σπύρος Γεωργίου, Χάρης Βαρθακούρης, Γιώργος Νταλάρας, Πέγκυ Ζήνα, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνης Ρέμος, Καίτη Γαρμπή, Δημήτρης Χρυσοχοϊδης, Αγγελική Ηλιάδη, Νίκος Μακρόπουλος, Αντζελα Δημητρίου, Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Κοντολάζος, Αλέκος Ζαζόπουλος κ.α.

Τα τραγούδια . . αμέτρητα ! ! Τα live acts σε μεγάλες πίστες στην Ελλάδα – Κύπρο κι εξωτερικό εκατοντάδες. . . Σταθμό στην όλη πορεία του αποτελέι η συνεργασία με το μεγάλο δημιουργό Μάνο Ελευθερίου και τις δύο συλλεκτικές συναυλίες που έδωσε δίπλα στη Μαρία Φαραντούρη.

Το 2015, τον βρίσκει στη μεγάλη δισκογραφική “οικογένεια” της Spin Records και σε συνεργασία με τον μετρ των επιτυχιών Φοίβο, μας δίνουν σε “ανανεωμένη version” τη μεγάλη επιτυχία των 90s, “Αμαρτωλή” , σε παραγωγή & ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παντζή & του Νίκου Σουλιώτη.

Η “Αμαρτωλή”,  αυτή τη Δευτέρα 30 Nοεμβρίου και ώρα 17:00 – 19:00 . . . ταξιδεύει στο Bόλο . . Μία πόλη που έχει αγαπήσει πολύ τον καλλιτέχνη και άνθρωπο Θάνο Τζάνη και που την έχει αγαπήσει και ξεχωρίσει κι εκείνος.

Συντονιζόμαστε . . . στον Alfa Λαϊκό 103 (17:00 – 19:00) και στην εκπομπή της ραδιοφωνικής παραγωγού Μαρίας ΒιδανοπούλουΜαζί με τη Μαρία” . . . για να απολαύσουμε μία συνέντευξη αποκλειστική που θα τα μάθουμε Όλα!

Το γραφιστικό & promo κομμάτι της συνέντευξης το έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Brothers Productions του ομίλου Have Fun . . . σε συνεργασία με ρτον Alfa Λαϊκό 103 .

Ακούγεται Δυνατά —> www.alfa103.gr

(Ημέρα) Ώρα

(Δευτέρα) 17:00 - 19:00

X