Ιούνιος, 2015

This is a repeating event

15Ιουν21:0023:30H Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Μετά από ένα χειμώνα απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις οι καλοκαιρινές συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου αναμένονται με ανυπομονησία.

Ο χειμώνας όμως ήταν ιδιαίτερα δημιουργικός σε επίπεδο διασκογραφίας.  Το νέο άλμπουμ  Πρώτες λέξεις  που κυκλοφόρησε στις 15 Δεκεμβρίου του 2014, η νέα σειρά τραγουδιών του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου που μοιράστηκε ερμηνευτικά με τον Σωκράτη Μάλαμα μας έδωσε 10 εξαιρετικά τραγούδια. Επιπλέον, ετοιμάζειται και νέο άλμπουμ με τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, ξεκινάει με συγκίνηση και ανυπομονησία μια νέα πανελλαδική περιοδεία, αρχής γενομένης από μια διπλή συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στην Αθήνα.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας – την ευαισθησία και το πάθος, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας στους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιό λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.

Αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω“, το “Εν λευκώ“, το “Μέτρημα” κ.α., ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας σε μία σειρά συλλεκτικών συναυλιών.

Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις“, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Συντελεστές:
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Βιολί / Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Δευτέρα 15 & Τρίτη 16/06: Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”, Αθήνα

Είσοδος από Πλατεία Αναγνωσταρά – Βύρωνας
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00,  ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 12€ προπώληση,  14€ στην είσοδο.
Προπώληση εισιτηρίων:  viva.gr(11876), public, ianos, παπασωτηρίου, reload, seven spots

(Ημέρα) Ώρα

(Δευτέρα) 21:00 - 23:30

Location

Θέατρα Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Βύρωνας Υμηττός 162 32

X