Μάρτιος, 2016

09Μαρ20:3023:00Δημήτρης Λιόλιος "Ανεμοδείκτες"

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Δεν υπάρχει μέρα χωρίς κατάκτηση, μέρα χωρίς απώλεια, μέρα χωρίς συνειδητοποίηση. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Το κέρδος είναι αυτές οι προσθαφαιρέσεις. Και τα βήματά μας υπαγορευμένα από τις επιθυμίες μας.

Ακούγονται πολύ φιλοσοφικά όλα αυτά; Τότε στο θέμα μας αμέσως: Την Τετάρτη 9 Μαρτίου, ο Δημήτρης Λιόλιος παρουσιάζει  στο θέατρο Άννα Μαρία Καλουτά, τους «Ανεμοδείκτες».

Μία αυτοβιογραφική συναυλία – παράσταση, πλαισιωμένη από μικρές θεατρικές δράσεις, χοροθέατρο, σωματικές και μουσικές αναπαραστάσεις, σε ροκ και όχι μόνο μουσικές φόρμες, όλα βασισμένα κυρίως σε τραγούδια δικά του με μικρές παρενθέσεις από μουσικούς «Ανεμοδείκτες» της πορείας του. Τι μας έφερε ως εδώ και που μας πηγαίνει. Αναμνήσεις, υποσχέσεις, όνειρα, μικρές απώλειες, μεγάλες επιστροφές… σε ένα ταξίδι προς την συνειδητοποίηση, ακολουθώντας τους «Ανεμοδείκτες» της ψυχής.

Η σκηνοθεσία είναι του Στέλιου Κάτσαρη ενώ οι χορογραφίες είναι της Ειρήνης Καρροπούλου. O Δημήτρης Λιόλιος μαζί με τον Στέλιο Κάτσαρη έχουν γράψει τα κείμενα.
Μία μεγάλη ομάδα επί σκηνής, από μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές και όχι μόνο, πλαισιώνει αυτή την συναυλία – παράσταση, ενώ μαζί τους συμπράττουν η Σοφία Βόσσου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Στέλιος Κατσαρής.

Παραγωγή : Σταθμαρχείο
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6908623143

Τετάρτη 9 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 8:30μ.μ
Τιμή εισητηρίου 16€ (στο ταμείο του θεάτρου )
Τιμή προπώλησης 14€ (από το viva.gr καθώς και από τα σημεία προπώλησης
Public, Seven Spots, Ianos, Reload, Media Markt όπως και τηλεφωνικά στο 11876

Θέατρο Άννα – Μαρία Καλουτά
Τιμοκρέοντος 6 Α
Νέος Κόσμος
( Δίπλα από πλ. Αγ.Σώστη )

(Ημέρα) Ώρα

(Τετάρτη) 20:30 - 23:00

X