Φεβρουάριος, 2020

22Φεβ22:3023:59Appalachian Cobra Worshipers live στον Ορφέα – Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ο Emanuel Zacharia Zackipam ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί πως θ’ αναγκαζόταν να εγκαταλείψει το σπίτι του στους πρόποδες των Appalachian mountains στα δυτικά της north Carolina. Τον κυνηγούσαν για τα χρέη του στο αμερικάνικο δημόσιο. Η καρδιά του όμως έκλαιγε που θα άφηνε πίσω του το μεγάλο του καζάνι, το καζάνι που όλα αυτά τα χρόνια έβγαζε το καλύτερο παράνομο ουίσκι στα Appalachia, γνωστό ως ”Zax baby liver”.

Σε μια στιγμή απόγνωσης, μίσους και δύναμης πήρε την μεγάλη απόφαση, έκοψε το μεγάλο μπρούτζινο καζάνι στα δύο, το έκανε βάρκα, έβαλε μέσα όλη του την οικογένεια και σάλπαρε από τον ατλαντικό για Ευρώπη. Δυστυχώς το καζάνι δεν άντεξε και κάπου κοντά στα στενά του Γιβραλτάρ βούλιαξε.

Όλοι πνίγηκαν εκτός από το μοναχογιό του, τον Emanuel Jr που κατάφερε να πιαστεί από τη dobro κιθάρα του που επέπλεε και να πάει όπου και το κύμα. Τον περισυνέλεξαν σε άσχημη κατάσταση Αιγύπτιοι ψαράδες που μετά από καιρό τον χάρισαν στην οικογένεια Αγγελάκη στην Κρήτη.

Ο εγγονός του Emanuel Jr, Μανώλης Αγγελάκης πήρε το χρίσμα του μουσικού από τον θαλασσοδαρμένο παππού του, πήρε την ποτισμένη με αλάτι dobro και την ευχή του παππού του να καταφέρει παίζοντας live να μεταδώσει τις μουσικές του ρίζες, την gospel country, swamp blues, dirty folk της γης των προγόνων του στα Appalachian mountains.

Οι Appalachian Cobra Worshipers δεν είναι απλό συγκρότημα, έχουν αποστολή που αναβλύζει ουίσκι από το βουλιαγμένο καζάνι στο Γιβραλτάρ…

Έναρξη: 22:30
Είσοδος: 4€

(Ημέρα) Ώρα

(Σάββατο) 22:30 - 23:59

Location

Orfeas Live

Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη, Αθήνα

X