Ιούνιος, 2015

28Ιουν20:3023:55Amantes Amentes: Παρουσίαση δίσκου "Διαθέσεις"

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Την Κυριακή 28 Ιουνίου οι Amantes Amentes ανεβαίνουν στη σκηνή του Kookoo Live Music Bar, για να μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο Διαθέσεις, κάνοντας και επίσημα την είσοδο τους στην δισκογραφία.

Είσοδος: 10€ (Μπύρα/Κρασί)| Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30

Kookoo Live Music Bar
Ιάκχου 17
Αθήνα, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210/34.50.930

Λίγα λόγια για τους Amantes Amentes

Πρόκειται για ένα τετραμελές σχήμα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2012 στην Αθήνα από τους Θοδωρή Κέπα και Κώστα Μπερτόλη, με αφορμή ένα live. Το όνομα τους προέρχεται από μια λατινική φράση που σημαίνει “Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί

Η μουσική τους κινείται κυρίως σε ελληνόφωνους Rock ρυθμούς αλλά έχουν επιρροές και από Funk, Reggae, Rock and Roll ακούσματα.  Έχουν εμφανιστεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας και σε γνωστές μουσικές σκηνές, όπως ο Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική Γκάζι, Mike’s Irish Bar..κ.α.

Τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρεία Final Touch και έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, πέρα από τον δίσκο τους, τρία  singles, με τίτλο “Κι αν χαθώ“, “Μη ρωτάς” και “Μαζί σου“, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Έχουν επιλεχθεί επίσης να συμμετάσχουν στο φετινό 37ο River Party Festival στο Νεστόριο Καστοριάς καθώς και στο Athens Live School Festival στη μουσική σκηνή της Τεχνόπολις.

Οι Amantes Amentes είναι οι:

Θοδωρής Κέπας: Φωνή
Κώστας Μπερτόλης: Ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Καψάλης: Μπάσο
Φοίβος Ανδριόπουλος: Τύμπανα

(Ημέρα) Ώρα

(Κυριακή) 20:30 - 23:55

Location

Kookoo

Ιάκχου 17, Αθήνα

X