Αύγουστος, 2016

05Αυγ21:0023:00Αγάπη Τριανταφυλλίδη – Nil Kocamangil «Classic without frontiers …»

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Δύο διεθνείς και καταξιωμένες σολίστ, η Eλληνίδα Αγάπη Τριανταφυλλίδη στο πιάνο και η Tουρκάλα Nil Kocamangil στο τσέλο, δημιουργούν μια μοναδική συναυλία στον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου της Νικόπολης, την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016.

Μία συναυλία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Νεολαίας, με δύο performers, που φημίζονται για την καλλιτεχνική τους συνεργασία ως duo ‘’Aura’’, με το οποίο έχουν κατακτήσει το ευρωπαϊκό κοινό και έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Μία συνεργασία που τονίζει ότι η Μουσική δεν έχει σύνορα και μπορεί να ενώσει τους λαούς σε ένα κοινό ταξίδι.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα των Liszt/Paganini, J. Brahms, R. Strauss, F. Chopin, R. Schumann, A. Ginastera, A. Piazzola, A. Saygun & Γ. Κωνσταντινίδη.

Οι καλλιτέχνιδες και οι συνδιοργανωτές υπόσχονται μοναδικές στιγμές με κορυφαίες καλλιτεχνικές ερμηνείες σε έργα μεγάλων συνθετών, δείγμα γραφής διαπρεπών νέων της εποχής μας, σε έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στο ταμείο. Φοιτητικό, κάρτα ανεργίας, ΑΜΕΑ 6 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Προπώληση στην Αθήνα: Πανεπιστημίου 39 και στην www.ticketservices.gr
Προπώληση στην Πρέβεζα: «New Stand» – τηλ. 2682 0 22370 & «Μποτίλια στο Πέλαγο» – τηλ. 2684 0 0432

Διοργάνωση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας & Ωδείο Πρωτοπορία

(Ημέρα) Ώρα

(Παρασκευή) 21:00 - 23:00

X