Μια βραδυα γεμάτη ήχους λαϊκούς, παραδοσιακούς, βαλκανικούς θα μας προτείνει, για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Passport-Κεραμεικός-Upstairs, o Δημήτρης Αϊβαλιώτης.
Aυτή τη φορά, με έναν ιδιαίτερο Special Guest…

Στην μέχρι τώρα πορεία του έχει πραγματοποιήσει σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές και μαέστρους.

Η πρώτη του δισκογραφική στάση έγινε τον Ιούλιο με το single “5η εποχή” σε στίχους/μουσική της Μυρσίνης Δόξα, το οποίο αποκόμισε πολύ θερμή υποδοχή από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το μουσικόφιλο κοινό.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει μια ιδιαίτερη διασκευή που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, κι εναν ολοκληρωμένο, πολυσυλλεκτικό δίσκο στις αρχές καλοκαιριού.

Η μουσική, έχει πει, είναι ενα ταξίδι στο άπειρο.
Ένα ταξίδι που δεν έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Ένα ταξίδι που δεν έχει αμπαλάζ.
Ένα ταξίδι που δεν θέλει μηχανή για να ξεκινήσει,παρά μόνο την ψυχή μας.
Αν δεν αφουγκραστείς την παράνοια της μουσικής,δεν μπορείς να την ερμηνεύσεις

Ο ιδιαίτερος αυτός καλλιτέχνης φέτος μας παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Contact»,
παντρεύοντας το Έντεχνο-Λαϊκο-Παραδοσιακο, με επιρροές απο Ανατολή, Δύση και Βορρά!

Απο τον Τσιτσάνη και την Γκιουλμπαχάρ, μέχρι την Μισιρλού, το Καίγομαι, και το Κουτούκι του Γιαβρή. Ενα συνεχές flash-back στους δρόμους που αγάπησε απο μικρός.

‘Eξι μουσικοί επι σκηνής, και ένας ερμηνευτής που καταφέρνει πάντα στις live εμφανίσεις του να χρησιμοποιεί ολόκληρη την παλέτα των χρωμάτων και των αισθήσεων. Όλα αυτά σε ενα τρίωρο πρόγραμμα με απρόβλεπτες, αλλά και αυθόρμητες στιγμές, και την συνύπαρξη της νηνεμίας και του μαΐστρου, επί της ουσίας!

Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 15 ευρώ (σε τραπέζι, με μπύρα ή κρασί)