Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights live στην Κόκκινη Σβούρα

0

Ο Λεωνίδας Μαράντης παρέα με τους θεότρελους Spotlights αποχαιρετούν τις χειμερινές τους εμφανίσεις και υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με ένα «ανεπανάληπτο» live την Παρασκευή 18 Μαΐου στον κήπο της Κόκκινης Σβούρας!

Γιατί ανεπανάληπτο? Κι όμως δεν παίρνουμε και όρκο… διότι ο Λεωνίδας Μαράντης και οι Spotlights έχουν καλομάθει, και θα εισβάλλουν στον φανταστικό κήπο της Σβούρας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά… εκμεταλλευόμενοι άριστα την αίθρια πρόγνωση καιρού.

Μοναδικός τους στόχος, να σηκώσουν την Κόκκινη Σβούρα (και την γειτονιά της) στο πόδι και να μας κάνουν όλους μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Πολλά αγαπημένα τραγούδια από τους Beatles, τον Jerry Lee Lewis, τους Violent Femmes, τους Oasis τους Black Keys και διάφορους άλλους “θεούς” του ροκ θα βοηθήσουν στον γενικότερο ξεσηκωμό που θα επικρατεί στον κήπο…

Αν θέλετε λοιπόν μια μικρή εξόρμηση μέχρι το Λονδίνο, δεν έχετε παρά να αφήσετε σκοτούρες και έγνοιες στο γραφείο και να έρθετε κατευθείαν στην Κόκκινη Σβούρα (νωρίς, στις 8μμ.!!) για να ακούσετε τραγούδια από τον προσωπικό δίσκο του Λεωνίδα Μαράντη με τίτλο ”Λονδίνο- Αθήνα”, καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια που όλοι μας έχουμε χορέψει και τραγουδήσει σε ανύποπτες στιγμές. H είσοδος για το μουσικό ταξίδι είναι ελεύθερη, προσδεθείτε και … ο θεός του Rock & Roll μαζί σας!

Οι Spotilights είναι οι: Λευτέρης Κορρές (ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Γιαννίρης (μπάσο), Κατερίνα Λιάκη (πλήκτρα), Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα).

Το live θα ξεκινήσει αυστηρά στις 8 μμ. !

Ώρα έναρξης: 20.00,
είσοδος ελεύθερη
τηλέφωνο: 211 012 5454

Κόκκινη Σβούρα
Αγίου Γεωργίου 17
Χαλάνδρι, 152 34