Μάρτιος, 2018

This is a repeating event

07Μαρ22:0023:59Ηρώ: Τρεις μοναδικές Βραδιές στο Half Note

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Μετά από τρία χρόνια ταξιδιών και εμφανίσεων σε πόλεις τις Ευρώπης κι έχοντας ένα δίσκο στις αποσκευές της, η Ηρώ επιστρέφει στα αθηναϊκά μουσικά πράγματα με την παράσταση ‘I’m a fool to want you’. Το κλασσικό αυτό πλέον τραγούδι δίνει τον τίτλο σε μια συλλογή στιγμών που καταλήγουν σε μία ‘επιστροφή’.

Κάθε τραγούδι είναι κι ένα φωτογραφικό κλικ ή μια καρτ ποστάλ από τους σταθμούς αυτής της περιοδείας στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν για τον δίσκο ‘Αρτίστα’. Όπως συμβαίνει συνήθως με τα ταξίδια, αφήνουν ένα αποτύπωμα μέσα μας με μία λέξη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η λέξη είναι ‘έρωτας’. Κάθε επιστροφή όμως είναι και μια γιορτή συναντήσεων. Γι’ αυτές τις εμφανίσεις η Ηρώ μαζί με την Όλγα Λασκάρατου, που επιμελήθηκε το πρόγραμμα, προσκαλούν την Λένα Παπαληγούρα, την Μαρία Παπαγεωργίου και τη Γιώτα Νέγκα.

  • Τετάρτη 7 Μαρτίου με τη Λένα Παπαληγούρα
  • Τετάρτη 14 Μαρτίου με τη Μαρία Παπαγεωργίου
  • Τετάρτη 21 Μαρτίου με τη Γιώτα Νέγκα

Η Ηρώ συνεργάστηκε με την Όλγα Λασκαράτου για την επιλογή των τραγουδιών γιατί η Όλγα εκτός από καλή φίλη της, είναι μια σπουδαία πιανίστα και μια μοναδική παραγωγός ραδιοφώνου. Είναι μία ουσιαστική μουσικός…

Μαζί με την Ηρώ στη σκηνή θα είναι ο μουσικός Θανάσης Κελεπούρης, σημαντικός συνεργάτης της για πολλά χρόνια.

I’m a fool to want you” λοιπόν. Αλλά… αμετανόητη.
Πως αλλιώς ορίζεται η αγάπη;

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17,
Μετς

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

(Ημέρα) Ώρα

(Τετάρτη) 22:00 - 23:59

X