Ιανουάριος, 2020

19Ιαν21:3023:59Γιάννος Χάλαρης - Αυτά είναι του «Σατανά» Κυριακή 19 Ιανουαρίου

more

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ο Γιάννος Χάλαρης ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη της μαγείας στην ηλικία των 14 ετών. Δεκαεπτά ετών φοιτά δίπλα στον Michael Vincent, έναν από τους σπουδαιότερους μάγους της εποχής μας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό με εισηγητές μάγους παγκοσμίου φήμης. Μερικοί από αυτούς είναι ο Darwin Ortiz, Michael Vincent και ο Christian Engblom . Στα μαγικά εφέ που παρουσιάζει χρησιμοποιεί την τέχνη της υποκριτικής, «καθώς ο μάγος είναι ένας ηθοποιός που υποδύεται το ρόλο του μάγου».

Το μεγάλο πάθος του Γιάννου είναι η τράπουλα, μέσω της οποίας αφηγείται ιστορίες που ιντριγκάρουν και παρασύρουν το κοινό του σε μαγικά ταξίδια. Ο διαδραστικός χαρακτήρας της παρουσίασής του σε συνδυασμό με το διακριτικό χιούμορ του ενθουσιάζουν τους θεατές και τους παροτρύνουν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης, βιώνοντας πρωτόγνωρα και συναρπαστικά συναισθήματα.
· 2009 Πρώτο βραβείο στο πανελλαδικό φεστιβάλ μαγείας
«Αριστοκράτεια» στην κατηγορία μαγεία εξ επαφής
· 2011 Πρώτο βραβείο στο βαλκανικό φεστιβάλ μαγείας στην
κατηγορία μαγεία εξ επαφής
· 2015 Τρίτο βραβείο στο παγκόσμιο φεστιβάλ μαγείας στο Πεκίνο
της Κίνας στην κατηγορία μαγεία εξ επαφής.

Το 2018 έλαβε μέρος στην εκπομπή ‘Ελλάδα Έχεις Ταλέντο’ και κατάφερε να φτάσει μέχρι και την φάση των Ημιτελικών αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές!

Κυριακή 19 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος 5 ευρώ

(Ημέρα) Ώρα

(Κυριακή) 21:30 - 23:59

Location

Orfeas Live

Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη, Αθήνα

X