Η πολυαναμενόμενη συνεργασία των δύο ανερχόμενων καλλιτεχνών είναι εδώ. Σε 00s ρυθμούς, δύο από τα πιο πολυσυζητημένα φρέσκα ονόματα της urban σκηνής συναντιούνται στο “Lamborghini Weiss“.

Η Ellize και ο Kidd ενώνουν τις φωνές τους σε μια κυκλοφορία που έχει ήδη αγαπηθεί στο ελληνικό TikTok πριν καν κυκλοφορήσει.

  • Λίγα λόγια για την Ellize:

H Ελληνογερμανίδα τραγουδίστρια και περφόρμερ Ellize ξεκίνησε την ενασχόληση της με την μουσική στην ηλικία των δέκα. Με επιρρόες από hip-hop μέχρι soul και R&B η Ellize αντλεί έμπνευση από ερμηνεύτριες όπως Aaliyah, Jorja Smith, Lil’ Kim, Etta James, Shirin David και άλλες. Έκανε το ντεμπούτο της με το R&B single “86” το οποίο και συγκέντρωσε πάνω απο μισό εκατομμύριο streams. Λίγους μήνες αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα από την OffBeat Records.

  • Λίγα λόγια για τον Kidd:

Ο Kidd αποτελεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής rap/trap σκηνής. Υπογεγραμμένος στο νεοσύστατο Label “Black Money Records”, ο Kidd κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει συγκεντρώνοντας πάνω από 3.5 εκκατομύρια streams σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα θέτωντας παράλληλα τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον.


Διαθέσιμο τώρα:
https://orcd.co/ellize_kidd_lambo

Το “Lamborghini Weiss” κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την OffBeat Records και την Stay Independent.