ΕΛΛΑΔΑ: Στις 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το “Last Dance”!

0
SHARE

Βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα πριν εκπνεύσει η προθεσμία επιλογής των συμμετοχών για τη Eurovision 2021 που θα διεξαχθεί στις 18, 20 και 22 Μαϊου στο Ρότερνταμ. Μόλις 10 χώρες έχουν επιλέξει ή δημοσιοποιήσει τη συμμετοχή τους και αρκετές ακόμα θα το κάνουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Η Ελλάδα φέτος εκπροσωπείται (ξανά) από την 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn με τίτλο “Last Dance”!

Πρόκειται για ένα χορευτικό κομμάτι εξ’ ολοκλήρου στα Αγγλικά, που όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντόπουλος ταιριάζει απόλυτα στη ταλαντούχα Stefania και εκπέμπει ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι “this isn’t the last dance” (=αυτός δεν είναι ο τελευταίος χορός).

Πριν από λίγο ο Ελληνικός Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας (ΕΡΤ) ανακοίνωσε ότι το “Last Dance” θα δημοσιοποιηθεί στις 10 Μαρτίου από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Την ανακοίνωση έκαναν η ίδια η Stefania και ο σκηνοθέτης του επίσημου video clip Κώστας Καρύδας που εμφανίσθηκαν με εξωτερικό link στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε ενημερώσει και αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άγης Μενούτης, το τραγούδι θα παρουσιασθεί μέσα από την προβολή του επίσημου video clip, τα γυρίσματα του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει! Στο βίντεο κλιπ η Stefania αναμένεται να “κλέψει” τις εντυπώσεις μέσα από σκηνές σε studio που θα περιλαμβάνουν εντυπωσιακά εφέ (σε green screen), αλλά και μια πιο “σέξι” εικόνα της όπως τόνισε η ίδια, ενώ τα εξωτερικά γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της Αθήνας αναδεικνύοντας τη σύγχρονη όψη της πρωτεύουσας! Σήμερα τα γυρίσματα έγιναν στον Ιππικό Όμιλο του Μαρκόπουλου και στην περιοχή του Hilton.

Όπως δήλωσαν οι Stefania και ο Κώστας Καρύδας είναι ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία τους και φέτος, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, και ικανοποιημένοι από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα στα γυρίσματα. Η Stefania περιέγραψε το τραγούδι της ως δυνατό, χορευτικό pop με Dua Lipa vibes! Ο σκηνοθέτης ανέφερε ότι θα δούμε ένα video clip γεμάτο εκπλήξεις, με αισθητική σαν πίνακα ζωγραφικής και πιο ονειρικές εικόνες, και με τη Stefania ως μια δυναμική γυναίκα που κάνει πολλά πράγματα μέσα σε ένα ονειρικό κόσμο!

Τις προηγούμενες ημέρες αποκαλύφθηκαν και οι χορευτές που θα πλαισιώσουν την Stefania στη σκηνική παρουσίαση του “Last Dance”. Ο γνωστός σε όλους μας Φωκάς Ευαγγελινός έχει αναλάβει και φέτος το “στήσιμο” της ελληνικής συμμετοχής. Όπως αποκαλύφθηκε μέσω μιας φωτογραφίας στο instagram, η Stefania θα συνοδεύεται επί σκηνής από τέσσερις χορευτές: τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Κουκάκη, τον Μάρκο Γιακουμόγλου και τον Κώστα Παυλόπουλο.

Επίσης, η προετοιμασία της Ελληνικής συμμετοχής περιλαμβάνει και το γύρισμα του “Live-on-Tape”, τη μαγνητοσκόπηση δηλαδή της παρουσίασης του τραγουδιού που έχουν κληθεί οι εθνικές αποστολές να παραδώσουν στους διοργανωτές μέχρι τέλη Μαρτίου, σε περίπτωση που υπάρξει αδυναμία Live παρουσίασης της συμμετοχής στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Σίγουρα η γλυκιά Stefania θα δώσει πολλές συνεντεύξεις και θα κάνει εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, με κεντρικό το ρόλο της ΕΡΤ, για την καλύτερη προώθηση της συμμετοχής μας. Η ομάδα της ΕΡΤ για τη Eurovision με την κα Χειράκη Δώρα (Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας ΕΡΤ) η οποία είναι και η υπεύθυνη για το project της Eurovision και την κα Δρανίδου Σοφία (Προϊσταμένη Τμήματος Διεθνών Σχέσεων ΕΡΤ) δουλεύει πυρετωδώς για την προετοιμασία της συμμετοχής μας ώστε να υποβληθεί πλήρης και άρτια στους διοργανωτές εντός των προθεσμιών που έχουν τεθεί και ακόμα περισσότερο για την προβολή της, κάτι που θα φανεί το προσεχές διάστημα!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στο MusicPress.gr για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2021!

Πηγή:Ogaegreece.com